Select Page

Koje je najbolje senčenje u šminkanju

Koje je najbolje senčenje u šminkanju

Koje je najbolje senčenje u šminkanju? 

Nova tehnika senčenja je do sada najbolja i naziva se hromiranje, u originalu chroming.Predstavlja način da na kraju celog postupka šminkanja dodate završni, sjajni sloj vašem licu. Ova tehnika zapravo daje onaj letnji, zlatni odsjaj vaše kože za kojim svi žudimo. Naravno da danas postoje i prozvodi koju su tačno napravljeni za tu namenu, sjajni hajlajteri u prahu ili stiku ali da ne biste trošili novac na nešto što ne koristite baš svakodnevno karmin koji već imate će odlično poslužiti i dobićete 2 u 1 proizvod.

Nova tehnika senčenja je do sada najbolja. Ako ste podigli obrve na samu pomisao da koristite karmin po skoro celom licu, morate priznati da je efekat prilično očaravajući. Činjenica koja je ključna u ovom postupku i ne smete je zanemariti jste da karmin mora biti sjajan, nikako mat jer onda dobijate poptuno suprotan efekat i to ne liči ni na šta. Zato izaberite onaj sa što više sjaja a neutralne nijanse mogu da variraju od svetlijih do onih bronzanih, u zavisnosti u kom ste periodu godine i da li vam je koža osunčana ili ne.
Ima i onih hajlajtera koji su prilično tečni pa vam popune svaku boru i boricu, koju još više istakne na kraju dana. Zato se mnogi šminkeri odlučuju baš za ovu tehniku ulepšavanja kada je karmin zamena za hajlajter. Struktura karmina je punija i kao što vam neguje usne tako će i nežnu kožu kapka i jagodica. Kada nanesete karmin laganim kružnim pokretima, onda prstima ili četkicom blago utrljajte u kožu ali pazite da to bude ravnomerno i da sjaja bude nas vim mestima koje smo prethodno spomenuli: jagodice, obraze a pomalo i na kapcima i ispod obrva.

Ukoliko niste sigruni kako će ova tehnika šminkanja stajati na vama i čini vam se preterano da vam baš celo lice sija, onda je najbolje da sami probate kod kuće i namažete vrlo malo karmina, pa ako vam se dopadne onda povećajte broj nanošenja, ali postepeno. Sigurno smo da kada jednom probate više nećete moći da zamislite poptunu šminku bez ovog zanimljivog i praktičnog trika.Nova tehnika senčenja je do sada najbolja.

Saznajte koja su najvažnija pravila u šminkanju