Select Page

Kako se stavljaju veštačke trepavice

Kako se stavljaju veštačke trepavice

Duge i guste trepavice vam više neće biti problem kada koristite veštačke trepavice koje treba pažljivo da zalepite a da biste to znali treba da ispratite par koraka. Vaši kapci treba da su čisti i da nemate nikakve šminke na kapcima i trepavicama.
Za nadogradnju su vam potrebne individualne veštačke trepavice, lepak i pinceta.Uzmite jednu veštačku trepavicu pomoću pincete. Malo lepka možete staviti na maramicu ili na sličnu površinu.Umočite zadnji deo veštačke trepavice u lepak.
Stavite kraj vaše veštačke trepavice gde se nalazi lepak na kraj vaše prirodne trepavice i držite pritisnutu veštačku i prirodnu trepavicu sa pincetom 10-ak sekundi da se lepak priupije na prirodnu trepavicu tako da je veštačka trepavica dobro nalepljena na nju.

Kako se stavljaju veštačke trepavice i na šta je važno obratiti pažnju?

Red kojim bi trebalo da stavljate veštačke trepavice je da počnete stavljanje veštačkih trepavica počev od sredine duž linije vaših prirodnih trepavica pa prema uglovima.Kada želite da skidate veštačke trepavice koristite sredstvo za skidanje trepavica.U suprotnom ukoliko pokušavate da skinete veštačke trepavice bez upotrebe adekvatnog sredstava za skidanje, možete iščupati prirodnu trepavicu.Za nadogradnju su vam potrebne linijske veštačke trepavice, lepak, pinceta, ogledalo i makaze.Potrebno je da izmerite širinu vaših liniijskih veštačkih trepavica tako što ih prislonite duž vaših prirodnih trepavica.Ukoliko su linijske veštačke trepavice šire od vaših prirodnih trepavica, odsecite linijske trepavice na adekvatnu širinu.Nanesite lepak na traku linijskih veštačkih trepavica. Nemojte naneti suviše lepka da ne bi došlo do neželjenih efekata kao da se vaše donje trepavice slepe sa gornjim.
Nakon što nanesete lepak na traku, sačekajte oko 30-ak sekundi tako da lepak postane lepljiv, ne potpuno suv ali da je na ivici da postane suv.Podesite ogledalo onako kako vam najviše odgovara da vidite mesto gde postavljate veštačke trepavice.Linijske veštačke trepavice možete postaviti tako što ih držite sa pincetama ili rukama.Linijske veštačke trepavice treba da postavite neposredno iznad duž linije vaših prirodnih trepavica.
Nakon što nanesete veštačke trepavice i sigurni ste da su se dobro prilepile i da se lepak osušio, možete naneti ajlaner tako da se nevidi bilo kakva razlika između mesta gde su postavljene veštačke trepavice i gde počinju prirodne trepavice, tečni ajlajner je najidealniji za ovo.Po izboru, možete naneti maskaru tako da dadatno ujednačite veštačke i prirodne trepavice.Ukoliko se desi da je razlika između veštačkih i prirodnih trepavica uočljiva, možete koristiti uvijač trepavica, pri tome obratite pažnju da ne oštetite veštačke trepavice.

Duge i zanosne trepavice vam mogu izraziti oči na zavodljiv način OVDE

Pogledajte kako se radi nadogradnja trepavica