Select Page

Kako se resiti sedih vlasi

Kako se resiti sedih vlasi

Seda kosa više nije nešto što ukazuje na starost. Veliki broj mladih ljudi pati od preranog starenja i prilično im je neprijatno zbog toga. Najbrži i najlakši način rešavanja ovog problema je farbanje, ali štetne hemikalije znaju da uzrokuju i trajno oštećenje kose… Zato je najbolje pribeći prirodnom rešenju, a ono zaista postoji! Kokosovo ulje je lek kojim se možete osloboditi sede kose! U kokosovom ulju leži tajna duge, lepe i jake kose. Kokosovo ulje bogato je ugljenim hidratima, zdravim masnoćama, vitaminima i mineralima koji pružaju kosi potrebnu negu. Koristile su ga mnoge civilizacije i dokazano je kako je odličan lek za kosu. Redovna upotreba kokosovog ulja rezultiraće jakom, čvrstom, zdravom i sjajnom kosom.

Recept: Zagrejte 2-3 kašike ulja oko 20 sekundi. Nežno masirajte koren kose toplim kokosovim uljem. Pustite da se folikule dlake natope uljem (oko 10 minuta). Isperite toplom vodom. Zatim šamponirajte vašu kosu na uobičajen način i završite pranje regeneratorom. Ovo možete svakodnevno da ponavljate kako biste dobili željeni efekat.

Redovno korišćenje definitivno će vam pomoći da se oslobodite sede kose i daće vam zdravu, lepu i sjajnu dlaku. Podsećamo na neke uzroke sede kose

1.Genetski uzroci

Ukoliko postoji istorija prerane pojave sede kose u porodici verovatno će se preneti i na druge generacije.

2.Stres

  Suočavamo se sa puno stresa na poslu, tokom putovanja, kod kuće. Stres i nedostatak sna mogu da uzrokuju pojavu sedih pramenova u ranim godinama.
Zivotni cilj
Hranjenje i spavanje u čudne sate, premalo spavanja i nezdrava hrana mogu da dovedu do prerane pojave sedih jer telo ne dobija potrebne hranjive materije.4. Starenje

Starenje uzrokuje pojavu sede kose zbog toga što s godinama telo prestane da proizvodi melanin i kosa postaje siva, srebrnkasta ili bela.

VIŠE O AKADEMIJI PURITY

gotovo2

POGLEDAJTE VIŠE O KURSEVIMA PRIZNATIM OD STRANE EVROPSKE UNIJE

osnove higijenskog tretmana