Select Page

KAKO PODMLADITI ŠAKE? - kombinacija tretmana za mladalački izgled ruku

Kako podmladiti šake?

Kako podmladiti šake kada zađete u pozne godine? Dermatolozi su odavno ustanovili da koža ruku stari mnogo brže od lica. To ni ne čudi, s obzirom na to da su šake stalno izložene spoljašnjim uticajima – vetru, hladnoći, visokim temperaturama, sunčevim zracima, različitim hemikalijama (sapunima, deterdžentima…), pa je već i onako tanka i nežna koža na rukama podložna isušivanju, perutanju, istanjivanju i pojavi fleka i krvnih sudova, te lako gubi mladačku svežinu i elastičnost, postaje grublja, a godine su vidljivije.

Uz to, na ruke često obraćamo manje pažnju nego na lice, kada je reč o nezi.

Osobe koje redovno vode računa o svom licu, koristeći antiaging kreme, te tretmane i procedure za podmlađivanje kože, uspešno usporavaju starenje i “brišu” bore sa lica, ali o rukama manje vode računa.

Čak i oni, koji ih mažu kremama za ruke, barem jednom dnevno, znaju da je, kako bi sačuvali mladoliki izgled svojih šaka, neophodno biti uporan i istrajan u tome. Jer istraživanja pokazuju da redovna nega ruku pomaže pri odlaganju starenja kože u ublažavanju tragova vremena, ali ako ste čitavih 20 meseci redovno negovali šake bez prestanka! A čak i tada se, s vremenom, pojavljuju fleke.

“I šta onda preostaje?”, pitate se. “Kako podmladiti šake i vratiti im mladalačku svežinu?”

Danas postoji način da šake ponovo izgledaju mlado, negovano, lepo i jedro uz pomoć tretmana i procedura posebno prilagođenih koži ruku.

Kako uspešno podmladiti šake?

Odlične u podmlađivanju šaka daju kombinacija lasera i PRP metode, ali i mezoterapije i hijaluronskih filera, što dokazuje više od 25 godina rada sa pacijentima.

U zavisnosti od toga koji je problem potrebno rešiti – fleke, izražene kapilare, opuštenost ili istanjenost kože, te sve nabrojano, što se utvrđuje na pregledu, navedeni tretmani se kombinuju ili rade pojedinačno, kako bi se šake podmladile! Mezoterapija pomaže da koža dobije sve što joj nedostaje, kada je reč o vitaminima i aminokiselinama, te poboljšava cirkulaciju i jača potkožno vezivno tkivo, dok hijaluronski fileri vraćaju koži izgubljenu hidriranost, tonus i jedrinu.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR

tretman za upalne procese

POGLEDAJTE VIŠE O LPG LIFTINGU LICA

lpg lifting lica