Select Page

Kako najbrže ukloniti mitisere

Kako najbrže ukloniti mitisere

Kako najbrže ukloniti mitisere?

Uklanjanje mitisera, najlakše je obaviti u nekoliko koraka. Najpre, kožu prvo dobro izložite toploti vodene pare ili vode. Pritom, naravno vodite računa da ne budete previše blizu isparenju pare ili da voda ne bude suviše vrela, kako se ne bi ste opekli, ali i budite toliko blizu, da delovanje pare ili vode, da efekat širenja pora.
Kada se pore dovoljno rašire, napravite odgovarajući piling od projnog brašna razmućenog u malo tople vode. Piling dobro utrljajte u kožu i isperite toplom vodom, sve dok pod rukama ne osetite potpuno glatku i nežnu kožu.
Nakon toga lice premažite alkoholom i ostavite da se prirodno osuši.

Samim parenjem lica otvaraju se pore radi lakše komedoekspresije. Komedoeskpresija predstavlja dubinsko čišćenje licda kojim se odstranjuju komedoni iz kanala lojne žlezde. Važno je da koža bude očišćena od komedona jer samo takva može da ima zdrave biološke funkcije i da bolje prima aktivne komponente i preparate koji se nanose.
Kombinovani tretman za čićcenje I obnavljanje kože. Čisti I apsorbuje masnoću ,uske pore, obnavlja I daje nežnost koži. Rutinski tretman pomaže prevenciji kože od bubuljica I kožnih defekata dajući joj mekoću u zdraviji izgled Primenjuje se na koži u iznosu od 5-7 min. Oprati mlakom vodom ,preporučuje se 1-3 puta nedeljno,izbegavati predeo oko očiju. Zelena glina ima ulogu u dubokom čišćenju,prirodnom pilingovanju I hranjenju ,apsorbuje toksine I mrtve ćelije kože ,pretvarajući ih u nove ,sveže ,ostavljajući sjajan film na koži. Namenjena je aknoznoj koži (više o aknoznoj koži klikom OVDE). Zelena glina sadrži preko 25 esencijalnih minerala,formiranih u hemijskim procesima unutar tla. Supstance su sa negativnim elektronskim punjenjima zbog čega mnogi toksini u koži I telu imaju pozitivno elektronsko punjenje koje ih privlači I samim tim čisti kožu. Koristi se vekovima protiv upala I infekcija. Aktivan je jedino u dodiru sa tečnošću. Bela prirodna glina-bogate mineralne supstance se koriste kao apsorbenti masnoće I toksina. Med –antiseptičko I antibakterijsko dejstvo.