Select Page

Kako najbrže napraviti frizuru

Kako najbrže napraviti frizuru

Kako najbrže napraviti frizuru?

U brzoj svakodnevici sigurno ste se zapitali kako da izgledate sredjeno i lepo u samo par minuta a da opet to bude prilagodljivo za svaku priliku. San skoro svake žene je da bude inovativna i drugačija a to je moguće samo ukoliko dovoljno pratite modne trendove.

Trend je po samoj svojoj definiciji prolazni pojam medjutim stil je nešto što živi i traje. Stilom možete postavljati trendove a trend ne može promeniti stil. U tome i leži važnost stila za svaku ženu.

Važni elementi na putu do dobrog izgleda su garderoba, šminka i frizura. Privlačnost svim ovih elemenata može biti bolja ukoliko se radi o brzopoteznom ulepšavanju. Ako želite da budete deo mnogih modnih principa koje diktiraju razni modni dizajneri onda morate da budete svesni da su ti principi ogledalo nečije kreativnosti i mašte. Zbog toga dopustite sebi da vaši principi sklone svaku sumnju da moda kreira vreme.

 

Kako najbrže napraviti frizuru i na koji način?

Pored efektne šminke, frizurom možete unaprediti svoj stil. Frizura za samo nekoliko minuta je moguća ako imate jasnu viziju onoga što želite. Savetujemo vam da uvek prvo krenete od oblika vašeg lica i teksture kose. Frizura koja se može prilagoditi skoro svakoj ženi su upravo pletenice koje su u poslednje vreme postale deo svakog trenda pa i stila.

Obrnuta pletenica ili 3D pletenica je mnogo efektnija od obične riblje kosti. Razlika leži u samo izvlačenju pramenova kada se pletenica isplete. Sami možete uredjivati pletenicu prema svom izgledu i zbog toga ima široku primenu. Možete stilizovati frizuru u raznim oblicima zavisno od vaše ideje. Počnite odvajanjem kose u tri jednaka pramena i pletite u obrnutom smeru od riblje kosti. Obarajte pramenove na spolja kako bi se postigao efekat 3D.

 

Pogledajte kako možete oporaviti kosu