Select Page

Kako mršaviti bez treninga

Kako mršaviti bez treninga

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA-Moderno doba donosi sve više obaveza a sve manje slobodnog vremena. Izbor mnogih kada je održavanje linije u pitanju je mršavljenje bez treninga. Ova

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA-Elektrostimulacija mišića je metoda koja pomoću elektroda koje se postave na telo stimuliše mišićne kontrakcije, te se time postižu različiti efekti.
Neofaradska struja (naizmenična struja niskih frekvencija do 200 Hz) ima različitu primenu: dijagnostika, terapija i u kozmetologiji. Neofradska struja u kozmetologiji (od 1 do 125 Hz) se primenjuje kod tretmana lica (miolifting) i kod tretmana oblikovanja tela.

Uklanjenje masnih naslaga na tretiranoj regiji (stimulacija prokrvljenosti i stimulacija trošenja masnoća)
 Uklanjanje celulit
Limfna drenaža
Tonifikacija kože (zatezanje kože i bolji tonus uz povećanje elastičnosti)
Pospešuje se izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava se detoksikacija i izbacuje se nagomilana tečnost

Prilikom kontrakcija mišića crpe energiju iz sopstvenog glikogena i okolnih masnih naslaga. Na ovaj način elektrostimulacijom se podstiče gubitak masnih naslaga, i može se smanjiti obim 2-3 cm. Najčešće tretirane regije za smanjenje masnih naslaga su butine, zadnjica, struk i bokovi.
Primenom elektrostimulacije poboljšava se cirkulacija, kao i oksigenacija tkiva i eliminišu se nagomilane tečnosti, te je koža zategnutija a tretirana regija ima vidno manje celulita i masnih naslaga.

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA na Akademiji Purity

 

Više o smeru WELLNESS I SPA TERAPEUT pogledajte OVDE