Select Page

Kako koristiti figaro za kosu

Kako koristiti figaro za kosu

Mnoge devojke teže idelanom izgledu kose trudeći se da nadju pravo rešenje kako da u svakom trenutku izgledu savršeno. Kosa pre svega zahteva konstantnu negu da bi imala dobru teksturu za oblikovanje. Tekstura kosa se menja tek onda kada je dosta tretirate. Medjutim možete održavati balans negom i stilizovanjem.
Ako želite frizuru kao sa modnih pisti ili nekih filmskih scena onda će vam figaro biti najbolji za realizovanje takvih frizura. Postignuti efekat savršenih lokni zahteva vreme i znanje. Naravno da važnu ulogu ima i tekstura kose od koje skoro sve zavisi. Treba početi od toga kako i na koji način koristiti figaro ako želite frizuru iz snova

Kako koristiti figaro za kosu i kako da lokne budu što prirodnije?

Dobro osušen ili isfeniran koren je osnova za dobre lokne. Figarom ne tretirajte to područije već uvek krenite bar 2 cm niže sa uvijanjem. Na taj način lokne će imati prirodniji izgled. Kada uvijate kosu figarom, uvek je uvijajte u smeru suprotnom od lica. Na taj način će vaša frizura izgledati prirodnije, a kosa će imati više volumena i teksture.
Da bi lokne imale svoju punoću morate znati da rukujete figarom. Za opušteniji izgled lokni figaro držite vertikalno a da bi one bilo čvršće potrebno je da apartat držite horizontalno.
Kada završite sa korišćenjem figara, nakon što se on ohladi, uvek ga prebrišite vlažnom pamučnom krpom, kako biste sa njega uklonili eventualne ostatke proizvoda za stilizovanje kose, kao što je npr. pena.
Ukoliko ste nekim slučajem ipak uvili i krajeve lokni, lako ih na kraju možete ispeglati, kako biste imali ležerniju frizuru.

Pogledajte kako izgledaju frizure za venčanje