Select Page

FRIZURA ZA VENČANJE - romantične i elegatne punđe

Frizura za venčanje

Na predmetu Stilizovanje frizura tema je bila frizura za venčanje. Na predavanju su studenti prve godine smera Makeup artist. Frizura za venčanje treba da ima nežnu i ženstvenu formu. Može biti u vidu elegantne ili romantične punđe. Buduće mlade se često odlučuju za pokupljenu kosu kako bi im se istakla ramena u venčanici. Frizura za venčanje često mora držati veo ili ukras u kosi tako da je čvrstina same frizure veoma važna. Nekoliko pramenova koji uokviruju lice smekšaće čitav izgled i dati mu svežinu. Punđe ovakve veličine se moraju praviti sa dosta tapiranja i velikom količinom laka za kosu. Svaka uskosnica kojom pričvršćujemo frizuru mora biti potpuno nevidljiva. S obzirom da se mlade fotografišu tokom čitavog dana venčanja svaka dlaka mora ostati pričvršćena na svom mestu. 

Ako i vi želite da pohađate smer Makeup artist pogledajte OVDE

Frizura je veoma važna za svaku mladu, pa se izbor iste obično svede na neku elegantnu punđu obzirom na elegantan stil kojem se najčešće i teži.

Ukoliko spadate u mlade koje su se odlučile za neku vrstu punđe, pogledajte naše predloge kada su ukrasi za kosu u pitanju. U skladu sa stilom vaše venčanice odaberite i ukras za kosu. Da li to bio jedan veći cvet ili rajf od cirkona, odaberite onaj detalj koji najviše priliči vašoj kompletnoj zamisli. Budite umerene ukoliko ste odabrali upadljiviju venčanicu, ali i slobodne pri odabiru ukoliko želite da ovakvim detaljima osvežite celu kombinaciju.

Odaberite nekoliko fotografija, odštampajte ih ili sačuvajte u mobilni telefon i ponesite u salon venčanica kad budete išle na probu. Zamolite prisutne da glasaju za onu koju smatraju da vam najbolje pristaje. Tako ćete najbolje doneti ispravnu odluku.