Select Page

Kako izvući liniju ajlajnera

Kako izvući liniju ajlajnera

Generalno mnoge devojke imaju problema sa ajlajnerom pa se mnoge pitaju kako se stavlja ajlajner. Postoje više načina na koji možete da nanesete ajlajner.
Uzmite ajlajner u ruku, prislonite mali prst te ruke na jagodicu i lagano povucite liniju od suznog kanala oka ka spoljnem delu oka.
Po potrebi koristite drugu ruku da biste zategnuli kapak.
Ako zelite da i donji kapak bude iscrtan ajlajnerom nemojte da ga iscrtate celom duzinom, nego samo od sredine do spoljnog ugla oka, istim postupkom-prislonite palac ruke u kojoj drzite ajlajner na jagodicu i polako povucite liniju. Takodje i ovde mozete da se pomognete drugom rukom kako biste zategnuli kapak.

Kako izvući liniju ajlajnera i kako da bude dugotrajan? 

One devojke koje uživaju u šminkanju generalno imaju najviše problema sa dugotrajnošću šminke. Svakako da za svaki problem postoji i odredjeno rešenje samo je bitno da budete dobro informisani. Dugotrajnost šminke se može održati na nekoliko načina ali konkretno se ovoga puta vezujemo za ajlajner koji je u svetu šminke vrlo efektan ali i zahtevan za nanošenje.
Počnite od pravog izbora dugotrajnog ajlajnera koji može biti kao vodootporan gel ili tečni ajlajner a lako ga možete skinuti uz pomoć tufera. Dobro vam je poznato da prajmer služi kao dobra podloga kako bi šminka bila stabilna te korišćenjem prajmera šminku ćete održati svežom tokom celog dana.
Šminka na najbolji način može izraziti oblik vaših očiju i zbog toga je neophodno da ne dozvolite da vam se ajlajner razmaže.Ajlajner daje celokupan izgled šminki i čini je još efektnijom.One devojke koje uživaju u šminkanju generalno imaju najviše problema sa dugotrajnošću šminke. Svakako da za svaki problem postoji i odredjeno rešenje samo je bitno da budete dobro informisani. Dugotrajnost šminke se može održati na nekoliko načina ali konkretno se ovoga puta vezujemo za ajlajner koji je u svetu šminke vrlo efektan ali i zahtevan za nanošenje.

Izvlačenje ajlajnera vam više neće biti problem OVDE i imaćete šminku kakvu ste oduvek želeli