Select Page

Kako imati tamniji ten

Kako imati tamniji ten

Potrebno je da putem ishrane unesete u svoj organizam sastojke koji su zaduženi za zdrav i pogodan za sunčanje sastav kože. Ti sastojci su vitamini iz grupe B, D, E i A, i posebno beta karotin koji je ustvari provitamin, vitamina A. Ove sastojke možete uneti na prirodan način konzumiranjem namirnica koje ih sadrže ili unošenjem tableta ili granula koje ih sadrže i koje su jednako korisne i efikasne i daju učinak u obezbeđivanju vašeg organizma ovim vitaminima.

Kako imati tamniji ten i koji je najbolji način za to?

Nakon pripreme tela iznutra, unosom neophodnih materija, pripremite vaše telo i spolja za sunčanje. Na sunčanje idite uvek uredne i čiste kože i na nju predhodno ne nanosite druge preparate ili parfeme osim kreme za zaštitnim faktorom koji odgovara tenu vaše kože. Zaštitnu kremu nanosite pre početka sunčanja i na svaka dva sata u toku sunčanja.
Trudite se da svaki deo tela sunčate ravnomerno, tako što ćete menjati položaj tela prilikom sunčanja.

Najbolji način potamnjivanja tela je airbrush tehnika koja je najpopularnija u današnje vreme.

Ovaj postupak je prirodan, ne zasniva se na hemikalijama već na preparatima dobijenim iz organskih materija. Oni su bez alkohola, bez ulja, bez parabena, bez alergena i dermatološki su testirane. Boja traje oko 7 dana a posle toga postepeno bledi. Idealna je za postizanje tamnog tena kada je to potrebno bez izlaganja sunčevim zracima i tretmanima solarijuma. Idealna je za osobe u drugom stanju i osobe sa osetljivom kožom koje se ne smeju izgladati sunčevim zracima. 

Nemojte se izlagati najjačem delovanju sunca kada je stepen UV zračenja najviše izražen. Sunčajte se tokom jutra ili tokom popodneva. Čak i sunčanje u hladu ponekad je efikasnije od sunčanja kada ste direktno izloženi suncu i kada možete da izgorite, a ne i da lepo i ravnomerno potamnite.

 Preplanuli ten kakav ste oduvek želeli možete imati OVDE