Select Page

Kako imati savršene obrve

Kako imati savršene obrve

avršene obrve za samo nekoliko minuta,kako ? Ako su oči ogledalo duše, onda su obrve ništa manje važni okviri tog ogledala. S obzirom na važnost očiju, naravno da želimo da se one maksimalno i najbolje naglase – a prvi korak je savršen oblik!

Uz nekoliko glavnih saveta za dobar oblik obrva važna je i kvalitetna pinceta stoga neka vam ne bude teško da odvojite novac za profesionalnu pincetu…

Spustite tu pincetu

Većina žena trči po pincetu svaki put kad vidi neku dlačicu, ali osim ako je baš jako daleko od mesta gde su vaše obrve, ostavite je – jer će vam možda baš ona trebati za savršen oblik obrva. Znamo, trenutno vam ta jedna dlačica jako smeta, ali ako je počupate, možda će vam baš na tom mestu nastati neželjena rupa.

Redovno čupajte, ali ipak ne prečesto

S obzirom na to da nemaju vremena, neke žene obrve čupaju preretko, recimo jednom mesečno pa dolaze do problema jer im se potpuno gubi oblik koji su imale, a druge pak čupaju obrve svaki dan i tako dolazi do prečupavanja, odnosno onih ružnih pretankih obrva. Održavanje obrva nije svakodnevna aktivnost i nema smisla da to radite na brzaka. Kada imate 10-15 minuta vremena, sedite pored prozora i počupajte obrve koje su vam van vašeg oblika. Ako vam se oblik izgubio, kroz nekoliko jednostavnih koraka ponovno ga uspostavite.

 

Pogldajte kako izgleda metoda vežbanja trajne šminke