Select Page

Kako imati ruski volumen trepavica

Kako imati ruski volumen trepavica

Zahvaljući najnovijim metodama današnjice za savršen pogled više prepreka nema. Savršen volumen i idealna gustina vašim očima daju poseban izgled uz posebno birane dlake od nerca. One su savršeno lagane i lepršave, tako da ne odaju utisak veštačkih i plastičnih trepavica.
Ruski volumen trepavica bazira se na nadogradnji svake prirodne dlake uz dodatak dlake od nerca. Zahvaljujući pažljivo odabranim i fino nežnim dlakama, ruski volumen trepavica možete sami birati po vašoj želji ili želji klijenta. Na jednu prirodnu dlaku možete dodati nekoliko dlaka od nerca. Uz ovu saršeno idealnu metodu, svako oko može izgledati prelepo. Ruski volumen dozvoljava pravljenje od 2 do 6 dlake od nerca koje možete zalepiti na jednu prirodnu dlaku. Tako da osobe koje imaju previše retke svoje prirodne dlake više ne moraju da brinu, jer uz metodu ruski volumen, mogu da postignu gustinu trepavica koju žele.

Kako imati ruski volumen trepavica i na koji način se nagoradjuju?

Sam tretman traje oko 2, 2 i po sata u zavisnosti od gustine samih dlaka koje se nalaze na rubu oka, kao i od gustine koju želimo da postignemo. Dok same trepavice na očima posle tretmana mogu da stoje minimum mesec dana. To sve zavisi od klijenta koliko ce se pridržavati upustva o negi posle tretmana koje dobija od stučnog lica koji je radio metodu ruski volumen.
Metode pre ove, kao što su snopići, 3D, 4D, i td..nisu toliko savršene kao ova metoda. Ruski volumen ili 6D je potpuno ista tehnika, ali u odnosu na predhodne tehnike, znatno je napredovala jer dozvoljava pravljenje nekoliko dlaka na jednu prirodnu.
Odlično su se pokazale u vrelim letnjim dana, gde je nemoguće prisustvo maskare na trepavicama, kao i u slanoj vodi ili u vodi koja sadrži veći procenat hlora. Lepak koji nam omogućava nadogradnju ruski volumen, je medicinski,potpuno bezbedan i ispitan od strane medicine zdravlja. Tako da gotovo ne postoje neželjena dejstva.
Sam princip nege dlaka je vrlo jednostavan, jer sve sto se očekuje od klijenta jeste da ih barem jednom u toku dana rasčešlja sa češljićem za trepavice, kao i da samo oko ne čisti sa sredstvima(tonik, mleko za lice) koji u sebi sadrže masti i ulja. Masti i ulja razgradjuju lepak i time možemo oštetiti nadogradjene dlake.
U koliko želite da i vi imate pogled od “milion dolara”, konačno možete takav luksuz sebi da priuštite. Neka vaše lice sija još jačim sjajem i neka vaš pogled bude na zavidnom nivou.

 

ŽELIŠ DA NAUČIŠ TEHNIKU RUSKOG VOLUMENA TREPAVICA?

ruski-7

DA LI ZNATE DA JE RUSKI VOLUMEN TREPAVICA VEOMA ISPLATIVA TEHNIKA?

trepavice sa ruskim volumenom

Pogledajte kako izgleda ruski volumen trepavica