Select Page

Kako imati efektne pramenove

Kako imati efektne pramenove

Promenite vaš izgled.Kako da najprimetnije promenite Vaš izgled? Dobra frizura može da osveži vaš izgled. Medjutim to zahteva veliku promenu i zbog toga treba da se dobro pripremite. Pramenovi su najbolje rešenje za vas jer su veoma zahvalni za održavanje. Postoje tri glavna pigmenta koje odredjuju boju hemoglobin, melanin i karoten. Svi ovi pigmenti kombinovanjem stvaraju jedinstven ton kože. Količina melanina odredjuje da li ste hladan ili topao tip kože. Isti pigmenti odredjuju i boju kose tako da na osnovu vaše prirodne boje kose možete shvatiti koji tip kože imate.Promenite vaš izgled na Akademiji Purity.
Kada je reč o pramenovima postoji nekoliko opcija kada je tamno hladan tip kože u pitanju. Ako želite da postignete svetliji izgled, pepeljasti pramenovi su idealni za vas. Ako imate svetlo hladan tip kože i imate prirodno pepeljastu boju najbolje će vam stojati plavičasti ili srebrno pepeljasti plavi pramenovi.

Promenite vaš izgled efektnim pramenovima .
Kod tamno toplog tona pravi izbor su tamno crveni i kestenjasti pramenovi koji će dodati sjaj kosi. Pramenovi boje karamele obezbediće živost pokreta kose.
Svetlo topli tip kože obično dobro reaguje na prirodno toplije nijanse. Odlučite se za svetlije i neutralno zlatne pramenove.

 

Kako imati efektne pramenove i koje plave nijanse koristiti?

Plave nijanse mogu biti razne, od platinastoplave do tamnoplave. Što je vaš ten svetliji, to treba da bude svetlija i nijansa plave boje. Bež plava je naročito popularna u skorije vreme. Ta trendi boja posebno se lepo slaže u kombinaciji sa malo tamnijom kožom i zelenim očima. Plave oči i svetao ten idu sa šampanjac-plavom kosom. Pepeljasto-plava i platinasto-plava kosa odgovaraju ružičastom tenu.
Čokoladno-smeđa nijansa dobro stoji skoro svakoj dami i ona se posebno preporučuje samouverenim i privlačnim ženama.

Ako vam je kosa duga, a ne želite da izgleda previše tamno, probajte dip dye bojenje kose. Jednostavno obojite krajeve vlasi u svetlosmeđu nijansu. Naravno, možete da uradite i obrnuto i obojite krajeve u tamnosmeđu, a pri korenu da vam kosa bude u svetlosmeđoj boji. Prelaz između dve nijanse trebalo bi da bude u visini brade. Za kosu srednje dužine, taj prelaz mora da bude postepen i u visini ušiju.

 

 

Pogledajte kako je izgledala priprema za Purity fashion week