Select Page

KAKO DA VAŠA KOŽA ZABLISTA ZA DAN ZALJUBLJENIH

Kako da Vaša koža zablista za Dan zaljubljenih

Vratite mladalački izgled, hidrirajte i nahranite kožu, podstaknite stvaranje kolagena i elastina. Poslednji je čas da osvežite lice i zablistate za Dan Zaljubljenih. Da bi vaš ten došao do izražaja, neophodno je da mu pružite odgovarajuću negu. Jesen i zima su uglavnom rezervisani za tretmane koji rešavaju probleme sa teksturom kože, kao što su pigmentacija, ožiljci, umoran ten, bore i akne. Kako bi koža bila lepa i zdrava, pored adekvatne nege, veliku ulogu imaju i pravilna ishrana, redovan san i unos vode.

VOĆNE KISELINE VRAĆAJU SJAJ

Sve navedene probleme sa kožom efikasno rešavaju tretmani sa voćnim kiselinama, koji uklanjaju gornji mrtvi sloj kože. Bore, pore i ožiljci na licu postaju plići, pospešuje se regeneracija kože i ona postaje blistavija i zdravija.

VITAMIN C

Reč je o tretmanu sa jakim antioksidantnim dejstvom koji je idealan u borbi protiv fotostarenja. Daje sjaj i vraća energiju oštećenoj i umornoj koži, poboljšava njen izgled, prosvetljuje je i ujednačava ten.

MEZOTERAPIJA

Ovo je jedan od pet najtraženijih tretmana. Njime se postiže odličan antiejdžing efekat, koža izgleda sveže, nahranjeno i blistavo. Može da se radi već posle 25. godine, a kokteli koji se ubacuju u kožu biraju se u zavisnosti od tipa, stanja i problema sa kožom.

HIJALURON ZA PRIRODAN IZGLED

Ukoliko želite da na zdrav i prirodan način uklonite bore, vratite koži svežinu i mladalačku punoću, izaberite ovaj tretman. Hijaluron je prirodna supstanca koja se nalazi u koži, ali se vremenom smanjuje, pa se javljaju bore. Suština ovog tretmana je da nadoknadi hijaluronsku kiselinu koja nestaje tokom procesa starenja i najbolja je alternativa estetskoj hirurgiji. Namenjen je svim tipovima kože, bez starosnog ograničenja, i može da se primenjuje već sa pojavom prvih bora. Prednosti ovih tretmana su jedra, glatka i zategnuta koža.

 

MASAŽA I LIMFNA DRENAŽA

Ovo je najbolja kombinacija za vaše lice. Nežni pokreti limfne drenaže izbacuju toksine i suvišnu tečnost, što smanjuje otečenost i česte “vodene kesice”. Masaža poboljšava tonus kože i mišića, usporava starenje, ubrzava cirkulaciju, pospešuje dotok kiseonika do ćelija, otklanja stres, fizički i mentalno opušta. Treba naglasiti da dobra masaža utiče na stimulaciju kolagena i elastina u koži, a na taj način se najbolje vide jedrina i blistavost kože.

 

Poklonite sebi seminar HIJALURON PEN 28.02. od 17-21h na Akademiji Purity

hyaluron pen

Naučite nešto novo, steknite iskustvo, započnite posao - KURS ZA KOZMETIČARA PRVI NIVO

kurs za kozmetičara