Select Page

Kako da trepavice budu guste

Kako da trepavice budu guste

U ženskom pogledu su najprivlačnije i najlepše guste trepavice koje pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Ako vam priroda nije bila naklonjena što se gustih trepavica tiče, tu su maskara i veštačke trepavice. Medjutim postoje i drugačiji načini da se rast trepavica ubrza. Ako ste nezadovoljni izgledom vaših trepavica i ako su po vašem mišljenju nedovoljno duge postoji način da im popravite volumen.

Pre svega, da biste imali duge i guste trepavice, trebalo bi za početak da vodite brigu o njima. Uklonite maskaru pre svakog spavanje i nanosite hranljiva sredstva koja će ubrzati rast vaših trepavica. Kvalitet trepavica i brzinu rasta možete pospešiti ako nanesete maslinovo ulje na njih i da ostavite tako preko noći. Tek ujutru možete isprati. Sjajan i neophodan sastojak za ubrzanje rasta trepavica je vitamin E. Nanosite vitamin E na trepavice dva puta dnevno pomoću pamučnih tupfera. Savetuje se da se malo nanese ujutru pre šminkanja ji još jednom uveče posle uklanjanja šminke. Pored vitamina E, ricinusovo ulje je odlična stvar za ubrzanje rasta trepavica. Prema tome, nanesite jednu supenu kašiku ricinusovog ulja i jednu supenu kašiku ekstrakta vanilije dobro pomešajte zajedno i nanesite na trepavice čistom četkicom od maskare. Probajte svaki od ovih preparata i sami procenite koji je najbolji za vas. Morate biti strpljivi jer svakako rezultati neće biti vidljivi preko noći.

 

Kako da trepavice budu guste i šta se preporučuje?

Ali pored ovih preparata postoji i drugačiji način uz pomoć kojeg možete imati duge trepavice. U pitanju je nadogradnja i to sa svilenim trepavicama koje mogu trajati dva meseca. Reč je o 4D trepavicama koje su vrlo efektne. Lepljenjem na vašoj prirodnoj dlaci produžava je dužina vaših prirodnih trepvica. Možete birati veličine trepavica koje želite da nadogradite i to je sve popularnija metoda u poslednje vreme.

Lepljenjem dlaku po dlaku, vaše oči će doživeti preporod. Vaš pogled će biti zavodljiv i fascinantan u isto vreme. Ako želite da ostavljate bez daha a da pri tom nemate previše šminke na licu, nadogradite trepavice i uverićete se i verodostojnost svih iskaza vezani za trepavice.

Neverovatnu gustinu imaćete i Vi ako se odlučite na ovakav korak OVDE

 

Pogledajte kako se radi nadogradnja trepavica

DSCN4314