Select Page

Kako da mrsavite bez treninga

Kako da mršavite bez treninga

Kako da mršavite bez treninga? Moderno doba donosi sve više obaveza a sve manje slobodnog vremena. Izbor mnogih kada je održavanje linije u pitanju je mršavljenje bez treninga.

-Elektrostimulacija mišića je metoda koja pomoću elektroda koje se postave na telo stimuliše mišićne kontrakcije, te se time postižu različiti efekti.
Neofaradska struja (naizmenična struja niskih frekvencija do 200 Hz) ima različitu primenu: dijagnostika, terapija i u kozmetologiji. Neofradska struja u kozmetologiji (od 1 do 125 Hz) se primenjuje kod tretmana lica (miolifting) i kod tretmana oblikovanja tela. 

 Kako da mršavite bez treninga? Uklanjenje masnih naslaga na tretiranoj regiji (stimulacija prokrvljenosti i stimulacija trošenja masnoća)
 Uklanjanje celulit 
 Limfna drenaža
 Tonifikacija kože (zatezanje kože i bolji tonus uz povećanje elastičnosti)
 Pospešuje se izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava se detoksikacija i izbacuje se nagomilana tečnost 

Kako da mršavite bez treninga? Prilikom kontrakcija mišića crpe energiju iz sopstvenog glikogena i okolnih masnih naslaga. Na ovaj način elektrostimulacijom se podstiče gubitak masnih naslaga, i može se smanjiti obim 2-3 cm. Najčešće tretirane regije za smanjenje masnih naslaga su butine, zadnjica, struk i bokovi. 
Primenom elektrostimulacije poboljšava se cirkulacija, kao i oksigenacija tkiva i eliminišu se nagomilane tečnosti, te je koža zategnutija a tretirana regija ima vidno manje celulita i masnih naslaga.

Mnogo se priča o tome da treba voditi zdrav život, usvojiti zdrave navike i učiniti nešto da umanjite rizike po vaše zdravlje. Manje – više svi znamo šta to podrazumeva. Trčanje, ali i bilo koja druga fizička aktivnost sagoreva kalorije i doprinosi zdravlju. Nemojte na početku da se obeshrabrite ako ne primetite vidan napredak. Svaku novu pozitivnu naviku u životu treba sprovoditi postepeno, jer se samo tako ostvaruje dugoročna korist od svih ovih postupaka.

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA na Akademiji Purity

Više o smeru WELLNESS I SPA TERAPEUT pogledajte OVDE