+381607237853 akademija.purity@gmail.com

JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva – rešenje za retke, svetle i skraćene obrve.

Japanska metoda iscrtavanja obrva-Problem sa obrvama kod ovog klijenta bio je urođeni nedostatak skoro čitave polovine desne obrve, uspesno je uradjena japanska metoda isrtavanja obrva.

Japanska metoda iscrtavanja obrva-Kako bi izjednačili levu i desnu obrvu i postigli simetriju lica radili smo japansku metodu iscrtavanja obrva.

Japanska metoda iscrtavanja obrva-Prva faza je nanošenje anestetika u kremi koji će delovati oko dvadeset minuta.

Japanska metoda iscrtavanja obrva-Tokom delovanja anestetika sledi dogovor sa klijentom o boji pigmenta, debljini i obliku obrva.

Anestetik se zatim uklanja i crtamo okvir obrva pomoću šublera i olovke za obrve.

Okvir koji smo iscrtali sada se ispunjava povlačenjem nožića u smeru prirodnog rasta dlake i ispunjava se pigmentom.

Ovaj postupak se radi nekoliko puta kako bi dobili željeni efekat.

Nakon tretmana potrebno je uraditi korekciju nakon mesec dana.

JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA na Akademiji Purity.

 

Ako i Vi želite naučiti kako se radi japansko iscrtavanje obrva pogledajte OVDE

JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA

Lokalni anestetik koji se koristi prilikom izrade Japanke izrade obrva?

Lidokain

Lidokain (Lidocaine, Xylocaine, Lignocaine) je lokalni anestetik i antiaritmik.Kao lokalni anestetik deluje tako što ostvaruje reverzibilnu blokadu kanala za natrijum u ćelijskoj membrani, i time blokira prenošenje impulsa. Deluje brzo, uz srednju dužinu trajanja anestezije. Daje se sa adrenalinom, koji služi da uspori sistemsku resorpciju lidokaina, čime se produžava trajanje anestezije. Ne može se primenjivati u vidu tableta ili kapsula, jer posle apsorpcije prolazi kroz jetru, gde se hidrolizuje. Ako se primenjuje intravenozno, deluje kao antiaritmik.

Obrva je oblast gustih, nežnih dlaka iznad oka koja prati oblik niže granice obrvnog grebena kod nekih sisara. Hipotetski, njihova glavna uloga je u sprečavanju da znoj, voda i druge neželjene materije dospeju u očnu čašicu, ali one su takođe važne i u ljudskoj komunikaciji i facijalnoj ekpresiji. Nije retka pojava kod ljudi – žena konkretno – da modifikuju obrve u smislu dodavanja dlaka, uklanjanja, šminke, tetoviranja ili pirsinga.