Select Page

IZA SCENE MUZIČKOG SPOTA - makeup i atmosfera na setu

Iza scene muzičkog spota

Stručni tim Akademije je, uz asistenciju studenata, radio makeup za spot Vladimira Preradovića. Vodimo vas iza scene muzičkog spota i otkrivamo kako to sve izgleda iza kamera. Ovaj spot se snimao nekoliko dana a čitav tim je aktivan sve vreme. Preko kamermana, tonca, šminkera, frizera, glumaca i mnogih drugih koji su tu da ostvare jedan muzički spot. Scenario se temeljno smišlja i razvija pre samog snimanja. Takon toga, dolazi sklapanje scena, kostima, šminke, frizure i ostalog u jednu ideju i celinu. Naravno, tokom samog snimanja dolazi do različitih promena koju može predložiti bilo ko iz tima. Možda glumac oseća da bi trebalo da uradi nešto drugačije u nekom trenutku ili čak šminker vidi idealan kadar koji će se odlično pokazati na kameri. Iza scene muzičkog spota je timski rad koji se neprestano dopunjuje.

Iza scene muzičkog spota

U spotu smo imali glavnu žensku ulogu. Uradili smo savršen ten koji se odlično prikazuje na kameri. Konture lica su obavezne jer sama kamera ne prikazuje verno crte lica. U sadašnjem vremenu sve kamere su imaju visoku rezoluciju slike tako da svaki nedostatak mora biti dobro pokriven. Ukoliko imamo diskoloracije na licu koje se ne mogu pokriti koristićemo korektore u boji. Nakon nanošenja tečnog pudera sve diskoloracije postaju neutralne i neprimetne. Fiksiranje tečnog pudera i korektora je obavezno kako se lice ne bi sijalo. Majstor šminke je uvek u pripravnosti iza kamera kako bi uradio korekciju šminke.

Iza scene muzičkog spota 

Snimali smo spot za pesmu “Znak” koju izvodi Vladimir Preradović. Vladimir Preradović je nekadašnji član grupe “Piloti”. Odlučio je da započne svoju solo karijeru kao izvođač. On je mulititalentovani muzičar, koji i peva i svira klavir, vidi i oseća muziku. Najbolje ćete videti i čuti preslušavajući njegov album prvenac koji simbolično nosi naziv Čujem te. Kaže za sebe da je čovek koji se budi i leže sa muzikom. Ona je njegova opsesija, način života i velika pokretačka energija. Vladimir Preradović ne veruje u kratkotrajni uspeh. Svako ko veruje u ono što radi ima ambiciju da traje što duže, pa tako i on. Kaže za sebe da je napravio album da bi ispričao neke priče i želi da ih priča dok god neko bude želeo da ih sluša.

POGLEDAJTE MAKEUP PODRŠKU AKADEMIJE NA OSKARU POPULARNOSTI

DSCN7835

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO PURITY FASHION PROVOCATION

purity fashion provocation