+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Imajte savršenu liniju za samo četiri dana

Imajte savršenu liniju za samo četiri dana

 

Imajte savršenu liniju za samo četiri dana. Vreme je da nadjete pravu dijetu te tako imajte savršenu liniju za samo četiri dana.Delovanje jogurt dijete se zasniva na svojstvu probiotičkih jogurta da stimulišu rast zdrave crevne flore, a koja kao posledicu ima brže varenje hrane, eliminaciju toksina pa tako i mršavljenje.
Verovatno vam zvuči neverovatno ali za samo četiri dana možete imati nekoliko kilograma manje. Neophodno je da se držite jogurt dijete koja stimuliše rast zdrave crevne flore i na taj način će se hrani brže variti uz eliminaciju toksina. Savetuje se čak i do 2 litara jogurta svakog dana pored kojeg možete jesti i sveže voće. Probiotički jogurti su veoma korisni za zdravlje.

Kada je ovakva dijeta u pitanju važno je da dan počnete korišćenjem jogurta s pahuljicama dok za ručak možete koristiti i povrće koje je spremljeno na maslinovom ulju. Desert vam može biti voćni jogurt. Pre spavanja vas može zasititi salata sa šargarepom i sunkom uz kombinaciju sa jogurtom. Imajte savršenu liniju za samo četiri dana uz pravilnu ishranu.

Više o NUTRICIONISTIČKOM KURSU klikom OVDE

 

 

 

  • Proizvodi od žitarica: prednost treba dati crnom ili ražanom hlebu.
  • Mleko, mlečni proizvodi: prednost treba dati obranom mleku, jogurtu, kiselom mleku. Od sireva prednost ima mladi ili koziji sir.
  • Meso, riba i jaja: prednost ima nemasno meso: goveđe, konjsko, živinsko, juneće, jagnjeće. Od ribe prednost morska – skuša ili losos. Od rečnih izbegavati masniju, kao što su som i šaran, a jesti pastrmku i smuđa. Jednu količinu mesa otprilike jednu petinu, zameniti uzimanjem soje. Obazrivo sa jajima – 2 jaja za nedelju dana je dovoljno.
  • Masti i ulja: dopuštena je upotreba u vidljivom obliku do 10 g. Maslinovo, kukuruzno, suncokretovo ulje.
  • Povrće: prednost ima zeleno, lisnato povrće, povrće bogato celulozom, ali isto tako i sa malim količinama ugljenih hidrata.
  • Voće: prednost ima sočno voće, sveže ili zamrznuto, naročito ono bogato celulozom. Voće treba jesti isključivo u sirovom stanju.
  • Šećer i koncentrati: praktično ih treba izbaciti iz upotrebe.
  • Napici: Najbolja je čista voda 2 l dnevno. Zatim sve vrste nezaslađenih voćnih sokova. Sa kafom treba biti obazriv, naročito ako se pored suvišnih kilograma manifestovao i povišeni krvni pritisak.