+381607237853 akademija.purity@gmail.com

HUMANITARNA MODNA REVIJA VERICE RAKOČEVIĆ „OKO LJUBAVI“- šminku i frizure radio tim Akademije Purity

HUMANITARNA MODNA REVIJA VERICE RAKOČEVIĆ „OKO LJUBAVI“- šminku i frizure radio tim Akademije Purity

Spoj lepog i korisnog uvek iznedri nešto još lepše. Tako je sredinu septembra ove godine, obeležila i sjajna modna revija naše poznate kreatorke, Verice Rakočević Kuzmančević, koja je bila svojevrsni omaž kultnom festivalu Vudstoku i održana je upravo na dan kada se obeležava pola veka od održavanja Vudstoka i beogradske premijere čuvenog mjuzikla „Kosa“. Čuveni festival i mjuzikl su upravo i bili  inspiracija za vesele, šik , tradicionalno – moderne boho modele i kolekciju jesen/zima 2019/20 koju je autorka predstavila u jedinstvenom ambijentu Oasis letnje bašte hotela Hilton.

Sve modele revije „Oko ljubavi“ krasio je izuzetno maštovit kolorit, a kolekciju najvećim delom čine kratke i dugačke haljine, dugačke suknje, kaputi, mantili i raskošni prsluci. Jedinstvenost ovih boho modela od svile, vune i kašmira, osim kombinacije boja, svakako je kreativna kombinacije nacionalnih i svetskih modnih elemenata hipi epohe.

Još jedna posebnost i značaj ove revije ogleda se i u tome što su u njoj učestvovale osobe sa hendikepom, po prvi put u Srbiji i regionu.

S obzirom na to da se Akademija Purity svake godine rado odazove, ne samo na najvažnije modne, muzičke i druge javne događaje već i na važne manifestacije humanitarnog karaktera, ovaj put na reviji „Oko ljubavi“ tim Akademije Purity ostavio je svoj kreativni pečat kroz ženstvene frizure u vidu romantičnih pletenica u hipi stilu i nežnih lokni, koje upotpunjuju modnu kombinaciju i savršeno oslikavaju duh događaja koji su bili inspiracija za ovu sjajnu reviju.

Šminka je takođe pratila raznovrstan kolorit modnih kombinacija, dajući smeli i pomalo buntovni efekat ali i dalje ostajući u granicama ženstvenosti. Naziv revije ogledao se i na licima modela čije su oči krasili raznobojni cvetovi kao simboli hipi pokreta, prirode, mladosti, lepote i ljubavi.

Na ovaj način naši studenti imali su još jednom priliku da ostave svoj pečat i osete kako se radi u profesionalnoj i inspirativnoj atmosferi na jednom vrhunskom i profesionalnom zadatku i da uživaju u tome!

Trogodišnje studije MAKEUP umetnosti - organizovane po evropskim i američkim standardima

MAKEUP

VIDI OVDE

Steknite potrebno znanje, veštine i iskustvo koje čini profesionalnog frizera!

kurs za frizera

VIDI OVDE