+381607237853 akademija.purity@gmail.com

GUBITAK KOSE JE PROŠLOST

Gubitak kose je prošlost

Gubitak kose je u današnje vreme čest problem koji stvara stres i anksioznost, pogotovo kod muškaraca ili osoba koje su izgubile kosu usled nekih ozbiljnih oboljenja. Vaši odnosi, vaš rad, vaš društveni život, može biti pogođen ovom situacijom. Uz pomoć mikropigmentacije skalpa možete rešiti ove probleme. Postoji nekoliko mogućih rešenja za one koji pate od ćelavosti: losioni, kozmetika, presađivanje, tj. transplantacija kose, kao i protetski sistem-perike. Mnogi klijenti su pokušavali ove alternative i razočarali se. To su opcije koje imaju nekoliko ograničenja u pogledu lične slobode i estetskog rezultata.

Mikropigmentacija skalpa je inovativna nehirurška tehnika koja vam omogućava da vratite potpuno prirodan izgled kratko ošišane kose ili obrijane glave u zonama skalpa podložnim ćelavosti. Ova tehnika se koristi i u slučajevima proređene kose i daje efekat veće gustine. Mikropigmentacija skalpa je takođe jedina tehnika koja daje odmah vidljive rezultate.

Mikropigmentacija skalpa  je tehnika u kojoj se dobija vizuelni utisak prave kose. Pigmenti koji se koriste za mikropigmentiaciju su bezbedni i antialergijski specijalno testirani  za ovu namenu i samim tim pružaju najbolje rezultate. Njihovom primenom se stvara izgled folikula dlake koji izgleda identično prirodnom izgledu. Upotreba sterilnih igala i opreme osigurava visok nivo higijene i sigurnost, kao i korišćenje jednokratnog materijala.

Tretman mikropigmentacije se izvodi u sterilnim uslovima i sa pigmentima napravljenim po specijanoj formuli, bezbednim po vaše zdravlje. Pigmenti su alergo testirani i daju potpuno prirodan izgled koji traje nekoliko godina. Mikropigmentacija ne zahteva nikakvo posebno održavanje i imaćete priliku da se osećate slobodno u bilo koje doba dana. Ono što je potrebno jeste mazanje pantenol masti na svakih 3-4 sata, tj. čim se oseti zatezanje, a pre svakog novog nanosa kreme, neophodno je oprati vodom i sapunom neutralne PH vrednosti da bi se izbegla mogućnost nastanka infekcije. Za vreme odžavanja kože skalpa, što je dve nedelje od tretmana, potrebno je izbegavati sunce, saune, solarijum, morsku vodu itd.

 

KURS TETOVIRANJA - PRVI I DRUGI STEPEN

mikropigmentacija skalpa

VIDI OVDE

FACE PAINT NA AKADEMIJI PURITY

face paint

VIDI OVDE