Select Page

GLUMICA ZINAIDA DEDAKIN - čišćenje lica i priprema za antiage seriju tretmana

Glumica Zinaida Dedakin

Glumica Zinaida Dedakin nije završila glumu ali je želela da se bavi glumom i prve pozorišne uloge odigrala je u Narodnom pozorištu u ZeniciU pozorištu na terazijama od 2006. godine igra u mjuziklu „Čikago“ kao i u predstavama „Neki to vole vruće“ i „Cigani lete u nebo“. Na filmu je sarađivala sa velikim stranim imenima. Sebe smatra običnom i pronalazi moć u jednostavnim stvarima. 

Što se tiče lepote i nege glumica Zinaida Dedakin se najviše neguje prirodnim metodama. Veliki je protivnik plastičnih operacija, ali ne pravi demonstracije na tu temu. Kaže da su bore su u skladu s mojim godinama, podočnjaci s mojim suzama i tugom, a bore oko usana s mojim osmesima. Moje telo s nepunih 55 godina može da bude bolje i zategnutije, ali za to su potrebne određene vrste odricanja kojima nisam sklona. Treba biti zahvalan na tome što smo se rodili baš ovakvi kakvi jesmo. Promenom izgleda pružamo poruku da smo neka druga osoba. Tretman koji smo pripremili za Zinaidu se sastoji od Purity nanotehnoloških preparata i lifting masaže. Ovaj tretman će joj pružiti negu i dati sjaj koži lica. 

Nakon kliničkog pregleda kože utvrdili smo da glumica Zinaida Dedaktin ima masan tip kože koji je pritom osetljiv. Uočili smo i oštećenje kapilarnih zidova. Takođe, hiperpigmentacije su veoma vidljive. Koncentrisali smo se na čišćenje lica i regulaciju sebuma. To smo učinili nanošenjem vitaminske maske. Kako bi popravili tonus kože radili smo lifting masažu koja poboljšava cirkulaciju i ima efekat podizanja. Tretman smo završili nanošenjem Purity tonirane kreme sa zaštitnim faktorom. Sledeći koraci u nezi Zinaidine kože su mezoporacija kojom ćemo uneti serum za izbeljivanje lica i ultrazvuk kojim ćemo uneti Purity serum od nara. Nakon toga, planiramo elektroforezu vitamina C kako bi ojačali zidove krvnih sudova.

POGLEDAJTE VIŠE O DEZINFIKOVANJU KOŽE

stefan pre i posle

POGLEDAJTE VIŠE O LIFTING MASAŽI LICA

image-0.02.01.ad63d8e758ff3a53aae30b18ba5b16183204ec97ad88c209068d617d538b1f7a-V