Select Page

GLUMICA MAJA LUKIĆ - Akademija Purity zadužena za njen izgled

Glumica Maja Lukić

Proveli smo divno pre podne sa Majom Lukić i uživali u njenom društvu. Glumica Maja Lukić je uvek nasmejana, vesela i raspoložena za predloge. Što se tiče frizure odlučila se za romantičnu i opuštenu frizuru. Kosu smo podelili na dva dela u upleli pletenice. Pletenice smo formirali u punđu i opustili nekoliko pramenova oko lica. Maja je izrazila želju da joj istaknemo oči. Uradili smo catty eyes u tamno plavoj boji sa dodatkom šljokica. Besprekoran ten i neutralna boja karmina prate ovakav izgled. 

 Glumica Maja Lukić je na beogradskom FDU diplomirala glumu u klasi Goce Marić, zajedno sa Marijanom Pejatović, sada Andrić, i Milošem Lalovićem, a za prijemni ih je svojevremeno pripremao Miroslav Ćiša Trifunović. Sada privodi kraju master studije na svom fakultetu. Na ovogodišnjem pozorišnom festivalu “Nušićevi dani”, Maja Lukić je za ulogu Karoline Nojber nagrađena Plaketom sa likom našeg najvećeg komediografa. Na ovom pozorišnom festivalu, koji se po trideset i treći put održava u Smederevu, nastupilo je i Gradsko pozorište „Abrašević“. Valjevski ansambl veoma uspešno je izveo predstavu „Karolina Nojber“ u pratećem festivalskom programu. Oko šest stotina gledalaca je dugotrajnim i burnim aplauzom nagradilo predstavu, a glumci su nekoliko puta izlazili na poklon publici.

„Čast je dobiti nagradu. Priznanja jesu potvrda vašeg rada, ali u ovom slučaju i rada cele ekipe okupljene oko ‘Karoline Nojber’, posebno što smo bili kombinovani sastav – profesionalni i glumci amateri. Nagrada mi je važna i zbog toga što je ova predstava prva u Valjevu u kojoj sam igrala kao profesionalna glumica”, kaže glumica Maja Lukić. Lik Karoline Nojber je zahtevan i težak, emocije se ne izražavaju samo rečima, na licu je grč, bolna grimasa, radost, ushićenje, tuga… Maja Lukić kaže da nije bilo lako raditi na ovom tekstu, uloga je veoma kompleksna posebno kroz viđenje Miroslava Trifunovića, koji je režirao predstavu. „Na veliko zadovoljstvo dobila sam glavnu ulogu, jednim delom sam se plašila, drugim sam bila uzbuđena, a trećim sam to doživela kao jedno veliko iskustvo, jer sa ovom ekipom nikada ranije nisam radila. Najmlađa sam, doduše tu je moj kolega Uglješa Spasojević, koji je moja generacija, ali ja sam mlađa od njega. Tako da sam, kako me zovu, njihovo pile i svi me maze i paze”, kaže sa osmehom glumica Maja Lukić.

POGLEDAJTE SNIMANJE SPOTA SA NEMANJOM RADULOVIĆEM

DSCN7378

POGLEDAJTE SNIMANJE EMISIJE TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

a20