Select Page

GLUMICA DANIJELA VRANJEŠ - tretman lica na Akademiji Purity

Glumica Danijela Vranješ

Na Purity higijenskom tretmanu lica nam je bila poznata glumica Danijela Vranješ. Nakon detaljnog pregleda kože ustanovili smo hiperpigmentacije i tamne kolutove oko očiju. Izvršili smo higijenski tretman lica i komedoekspresiju. Nakon toga smo radili lifting masažu kako bi poboljšali elastičnost kože lice. Koristili smo Purity masku za izbeljivanje na predelu oko očiju. Nastavili smo tretman sa unošenjem lifting seruma i seruma od nara pomoću ultrazvuka. Pore smo zatvorili Purity Pore minimising mist-om. Tretman smo završili Purity anti blemishes care kremom za hidrataciju a kožu zaštitili Purity toniranom kremom sa faktorom 50. 

Glumica Danije Vranješ je rođena u Sremskoj Mitrovici. Živela je sa bakom a otac joj je bio vojno lice. Zbog njegovih čestih prekomandi, malo vremena su provodili zajedno. Kada je napunila 11 godina, sa porodicom se preselila u Zemun. Završivši osnovnu školu, upisala je Zemunsku gimnaziju, gde se nije snašla u prirodno-matematičkom smeru, i zbog fizike je ponavljala razred. Pošto je završila srednju školu, upisala je Pravni fakultet u Beogradu, na koji nikada više nije otišla, jer je otkrila svoju pravu ljubav – glumu. Glumica Danijela Vranješ je upisala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i odmah je počela da sprema ispite. FDU je završila za 3 godine, dajući sve ispite u predroku. Ubrzo posle njenog diplomiranja, počelo je NATO bombardovanje SRJ, i izvadila je sve potrebne dokumente kako bi otišla u Australiju. Međutim, počela je da dobija ponude za uloge u pozorišnim predstavama, zbog čega je i ostala u Srbiji. 

Glumica Danijela Vranješ je glumila u filmovima „Šovinistička farsa 3“, „Balkanska pravila“, „Niski udarac“, „Dorćol-Menhetn“, „Munje!“, „Ona voli Zvezdu“ i „Čarlston za Ognjenku“, kao i u mini TV seriji „Kuća sreće“. Dve godine je bila član Beogradskog dramskog pozorišta, gde je glumila u predstavi „Vrteška“, a isto toliko je radila i u Narodnom pozorištu u Beogradu. U Bitef teatru je glumila u predstavama „Fejk porno“ i „Crvena“. 2007 godine je učestvovala u rijaliti-šouu „Veliki Brat VIP“ i bila je prva ukućanka koja je glasovima gledalaca izbačena iz kuće. Po završetku serijala, Glumica Danijela Vranješ bila je u vezi sa manekenom Ognjenom Ivanovićem, takođe bivšim ukućaninom kuće Velikog Brata.

POGLEDAJTE VIŠE O PURITY PROIZVODU PROTECTIVE DEMI MAKEUP

Alergija na sunce: Prevencija i zaštita

POGLEDAJTE VIŠE O DENZIFIKOVANJU KOŽE

stefan pre i posle