Select Page

GABRIJELA PEJČEV - za Telegraf, šminka i frizura Akademija Purity

Gabrijela Pejčev u Telegrafu

Mlada Gabrijela Pejčev na svoj pevački talenat skrenula je pažnju javnosti izvođenjem pesama Svetlane Ražnjatović koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Njen raskošan talenat rezultat je dugogodišnjeg rada jer je Gabrijela Pejčev u osnovnoj školi pevala u horu, a u gimnaziji je počela i aktivno da se bavi muzikom. A rezultati njenog truda nisu izostali. Lepa i talentovana pevačica je u Sofiji studirala bugarski jezik i književnost, a tečno govori čak 5 jezika – srpski, bugarski, španski, ruski i engleski. 

Za ovaj Telegraf editorijal Gabrijela se odlučila za modne kreacije Milice Tričković. Naša poznata kreatorka na pretohdnom Serbia fashion week-u u novembru dobila je nagradu Milanske nedelje mode i u septembru će ucestvovati na ovoj prestiznoj modnoj manifestaciji. “U toku su pripreme nove kolekcije koja će zadrzati pečvork kao osnovnu ideju i način izrade kolekcije, a planiram i da ubacim neke tradicionalne srpske motive u kombinaciji sa modernim i glamuroznim krojevima“, priča Milica za Telegraf. Gabrijelino uživanje je snimano u prelepom ambijentu luksuznog hotela “Queen’s Astoria Design Hotel“, za njen besprekoran izgled pobrinuo se tim stručnjaka Purity akademije, a izazovne fotografije snimila je Aleksandre Bogićević.

Tim Akademije Purity se pobrinuo za šminku i frizuru ove zanosne pevačice. Gabrijela Pejčev ima sjajnu, negovanu i gustu kosu kestenjaste nijanse. Kosu smo stilizovali na veoma glamurozan način nalik velikim divama. Uvili smo krupne lokne kupom, koje smo fiksirali uz glavu sve gok nije počelo snimanje. Na taj način smo održali njihovu punoću i veličinu. Kod šminkanja smo koristili pretežno nijanse bronze, zlata i kajsije. Ove tople nijanse idealno pristaju njenom toplom tenu i jakim konturama lica. Sa veštačkim trepavicama smo podigli celokupan izgled na viši nivo a sedefasti karmin boje kajsije je dodao na punoći usana. Kao završni potez naneli smo higlighter u zlatnoj nijansi koji se slaže sa pod tonom njene kože.

POGLEDAJTE VIŠE O MODERNOJ KLEOPATRI

moderna kleopatra

POGLEDAJTE VIŠE O ŠMINCI STAROG HOLIVUDA

šminka starog holivuda

POGLEDAJTE VIŠE O FRIZURI ZA CHANCE MODEL MENAGEMENT

chance model