Select Page

DRAGANA DŽAJIĆ - Telegrafov modni editorijal, šminka i frizura Akademija Purity

Dragana Džajić u Telegrafovom editorijalu

Dragana Džajić vam ekskluzivno predstavlja deo svoje kolekcije Mademoiselle Haute Couture u najnovijem modnom editorijalu. Gošća najnovijeg Telegrafovog modnog editorijala je prelepa Dragana Džajić, upakovana u francusku svilu i čipku, koja je okosnica njene modne kolekcije Mademoiselle Haute Couture. Dragana Džajić je rođena u Beogradu. Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u istom gradu, gde je završila i master iz menadžmenta. Završila je još jedan master program i to iz hotelijerstva, ali u Monaku na IUM fakultetu. Pored toga, završila je baletsku školu “Lujo Davičo”. Govori francuski, engleski i španski jezik. 

Dragana Džajić je samo za vas predstavila svoju modnu kolekciju Mademoiselle Haute Couture. U pitanju su ekskluzivni donji veš i penjoari, koji su izrađeni od francuske svile i čipke, posebno uvezene za ovu priliku. Iz hobija je počela da kreiram, a sestra Sanja radi sa mnom. Svi penjoari, bodiji, spavaćice i veš rađeni su ručno i u više boja – sivoj, beloj, crvenoj, crnoj i bež. Uskoro će biti otvorena radnja u Monaku gde se mogu naći naše kreacije. Kod nas će se otvoriti atelje, koji će da vodi moja sestra – otkriva nam svoje planove Dragana Džajić. Da biste potpuno uživali u kolekciji, Dragana je rešila da stane ispred objektiva Aleksandre Bogićević i da svojom harizmom zagolica vašu maštu.

Za šminku i frizuru Dragane Džajić se pobrinuo Tim Akademije Purity. Ova kolekcija odiše istovremeno i elegancijom i nežnošću a šminka i frizura su prilagođeni takvoj atmosferi. Koristili smo ružičaste tonove na očima a pojačali dramatičnost dodavanjem smeđe i crne senke. Koristili smo rumenilo boje kajsije i higlighter zlatnog podtona kako bi istakli toplinu njenog tena. Ovaj makeup look prati karmin boje mesa koji nije previše upadljiv i na suptilan način definiše liniju usana. Dragana ima dugu negovanu kosu sa pramenovima različitih svetlijih tonova. Stilizovali smo je u vidu opuštenih talasa koji neobavezno padaju preko ramena.

POGLEDAJTE VIŠE O MODNOM VIKENDU MISS SERBIA

modni vikend

POGLEDAJTE VIŠE O RAZLIČITIM TEHNIKAMA ŠMINKANJA

različite tehnike šminkanja

POGLEDAJE VIŠE O NOVOGODIŠNJOJ ČESTITKI MISS YU

novogodišnja čestitka