Select Page

PREDSTAVLJAMO VAM: dr Momčilo Matić - profesor na Akademiji Purity

dr Momčilo Matić

Dr Momčilo Matić – profesor na Akademiji “Purity”. Predavač na predmetu: Ishrana.

Koliko dugo se bavite poslom predavača?

“Predavačkim poslom se bavim dvadesetak godina. Prvo su to bila javna predavanja a poslednjih 7 godina isključivo na Akademiji Purity. Aktivno učestvujem na raznim predavanjima u inostranstvu a u Srbiji u nutritivnim centrima, na svim televizijama u Srbiji i Crnog Gori, po  vrtićima i školama. Redovno pišem za časopis “Hrana kao lek”.”

Kakva su Vaša iskustva u radu sa Akademije Purity?

“Moja iskustva su odlična ! Posebno mogu istaći disciplinu u radu i organizaciji – zapadnjački sistem i nivo. Program je dobar i zaista ima šta da se ponudi studentima u tom programu. Studenti odlaze veoma zadovoljni, pažljivo prate nastavu, njihova očekivanja su ispunjena. Saradnja sa predavačima je na jako visokom nivou, imamo jako dobar odnos u kolektivu sa međusobnim poštovanjem. Osećam se opušteno i lepo.”

Imate li neki savet za buduće generacije?

“Preporuka je da upišu Akademiju Purity jer će im se ponuditi pravo i dobro znanje iz ovih oblasti koje nudi Akademija  – Makeup artist, Wellness i spa terapeut i Estetičar kozmetičar. Siguran sam da će dobiti kvalitet edukacije i osposobljavanje za dalji rad. Klijent koji traži našu uslugu će od naših studenata dobiti ono što očekuje. Novi studenti treba da očekuju mnogo, a na nama je da im damo još više.”

POSTANI WELLNESS I SPA TERAPEUT

preparati protiv celulita

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR

razlićiti tipovi kože