Select Page

PREDSTAVLJAMO VAM: Dragana Sekulović - profesor na Akademiji Purity

dr Dragana Sekulović

Dr Dragana Sekulović – predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Predmeti: Lekovito bilje, Primenjena kozmetologija, Hemija u kozmetologiji, Farmakologija.

Recite nam nešto o svom obrazovanju:

“Doktor farmaceutskih nauka. Zvanje: Profesor strukovnih studija i naučni savetnik.”

Možete li nam reći nešto više o svom predavačkom iskustvu?

“Profesor na Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija, Ćuprija Profesor na Evropskom univerzitetu Profesor na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity na predmetima Primenjena kozmetologija, hemija u kozmetologiji i lekovito bilje. Predsednik sekcije za lekovito bilje, dijetetske proizvode i kozmetičke preparate Privredne komore Beograd Predsednik izdavačkog saveta Instituta za proučavanje lekovitog bilja “Dr Josif Pančić” Jedna od najpoznatijih kozmetologa na teritoriji ex Jugoslavije”

 

Kakva su Vaša iskustva sa Akademije Purity?

” Zadovoljna sam veoma. Grupe studenata su veoma različite iz generacije u generaciju. Pozitivno iskustvo veoma što se tiče razvoja Akademije u svim pravcima. Studenti pokazuju veliku želju za znanjem a samo uz redovan rad se obaveze i gradivo neće gomilati.”

Pitali smo studenta Jelenu Đačić, studenta četvrte godine smera Estetičar-kozmetičar, kakav je profesor dr Dragana Sekulolvić.

“Profesorka dr Dragana Sekulović je detaljna i odlično objašnjava gradivo. Pored teorije dobijamo i recepte koje možemo da upotrebimo u daljem radu. Spada u one profesore kod kojih je disciplina i rad na prvom mestu i zato se preporučuje redovno učenje. Profesor dr Dragana Sekulović nesebično deli svoje znanje sve od prve do četvrte godine mog studiranja sa nama.”

POSTANI ESTETIČAR-KOZMETIČAR

jelena miljković

POSTANITE WELLNESS I SPA TERAPEUT

dobrobiti relaks masaže