Select Page

DOMAĆA MASKA ZA LICE KOJA VRAĆA SJAJ I ELASTIČNOST

Domaća maska za lice koja vraća sjaj i elastičnost

Drage dame, ako ste rešile da se u danima izolacije posvetite sebi i nezi vaše kože, kose i noktiju, donosimo vam jednostavan i delotvoran recept za domaću masku za lice.

MASKA OD MORSKE SOLI NEGUJE ZRELU KOŽU

Ova maska od morske soli posebno je dobra za dame sa zrelom kožom, jer podmlađuje lice, vraća joj elastičnost i sjaj. Dobra je i za uklanjanje nečistoća, mrtvih ćelija kože, viška sebuma i čišćenje lica.

Za pripremu maske pripremite samo morsku so, koju je potrebno fino samleti u prah u blenderu, kako ne biste oštetili kožu krupnim komadima.

Drugi recept podrazumeva jednu i po kašiku samlevene soli koju je potrebno rastopiti u litru tople vode, a potom sve dobro pomešati. U ovu smesu natopite čistu pamučnu krpu ili peškir i stavite da odstoji na licu oko 10 minuta. Ne zaboravite da pre toga na lice nanesete tanak sloj hidrantne kreme.

Ovakav postupak ponavljajte jednom u dve nedelje i posle nekog vremena videćete razliku – vaša koža izgledaće mlađe i jedrije.

Morska so je blagotvorna i daje rezultate u čišćenju lica, jer je bogata mineralima poput natrijuma, bakra, magnezijuma, selena i kalcijuma.

KURS ZA KOZMETIČARA II NIVO - iskoristite jedinstvenu priliku da pohađate naše kurseve u udobnosti svoga doma sa 50% popusta na svaki kurs

Izaberite jedan od tri atraktivna smera ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKE UP UMETNIK ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT i izgradite prve korake Vaše karijere sa nama