+381607237853 akademija.purity@gmail.com

DETOKSIKACIJA LICA I TELA

DETOKSIKACIJA LICA I TELA

Kako biste sačuvali lepotu, zdravlje i gipkost kože, neophodno je da je povremeno dubinski očistite od toksina. Da biste očistili kožu, povratili joj sjaj, svežinu i mladolik izgled, najbolje je da isprobate neki od detoks tretmana, jer je detoksikacija lica i tela jedan od najvažnijih tretmana revitalizacije. Ovo se posebno odnosi na one koji žive u gradu, zbog pojačanog uticaja štetnih faktora. Ali, osim zagađenog vazduha, na kožu negativno utiče i loš kvalitet vode, nezdrava hrana, pasivnost, pušenje, neadekvatna kozmetika itd.

Kad organizam ne može da izbaci toksine, onda se oni vide i na površini kože, koja postaje siva, bezbojna i bez sjaja, pa zbog toga i brže stari. Takođe, celulit se stvara na isti način – taloženjem vode, suvišnih masti i toksina. Da biste očistili kožu, povratili joj sjaj, svežinu i mladolik izgled, najbolje je da isprobate neki od detoks tretmana.

Tretmani lica

– Vi-vit C tretman pored opšte regeneracije, oslobađa kožu od toksina. Kada koža požuti od pušenja, smoga, ili dobije sivu boju, ovi detoks tretmani vrlo efikasno vraćaju prirodnu boju i sjaj kože i istovremeno je podmlađuju.

–  Kiseonik se koristi u više tretmana raznih kozmetičkih kuća, koji između ostalog sadrže i druge supstance za detoksikaciju i beljenje kože. Može da se radi kao zaseban tretman, ali se veoma često koristi i kao dodatak drugim tretmanima. Efekat se vidi već posle prvog tretiranja, jer kiseonik trenutno pruža koži svežinu i čini je mekanom i nežnom.

– Voćne kiseline različitih rastvora, bilo da su pripremljene za revitalizaciju ili skidanje orožalih ćelija, svakako doprinose i čišćenju i podmlađivanju kože.

– Biološke supstance koje se koriste u kozmetici kao što su elastin, kolagen, placenta, kavijar, hijaluronska kiselina, vitamini, minerali, enzimi, aminokiseline, aloja itd., oplemenjuju kozmetičke tretmane i vrlo uspešno vrše detoksikaciju i revitalizaciju, bez obzira na to da li se koriste posebno ili u kombinaciji.

Tretmani tela

– Limfna drenaža je najdelotvornija od svih masaža za detoksikaciju, a koristi se i protiv otoka i podliva posle operativnih zahvata. Toksini se preko limfe izbacuju iz organizma, a limfna drenaža podstiče ovaj proces, ubrzava ga i čini efikasnijim.

– Gipsane pantalone su još jedan tretman koji ubrzava izbacivanje toksina. Sve vrste pakovanja tela koje izazivaju znojenje, u kombinaciji sa kremama ili eteričnim uljima, dubinski čiste kožu i regenerišu je.

– Tretmani mezoterapije bez igala, deluju na određene regije tela, razlažu celulit i izbacuju toksine iz potkožnog tkiva.

– Akva detoks je aparat koji preko stopala oslobađa toksine. Otvaranjem pora na stopalima pospešuju se metabolički procesi telesnih ćelija, organizam se oslobađa štetnih materija i uspostavlja se energetski balans.

– Sauna je takođe idealna za detoksikaciju kože a deluje i protiv stresa i podstiče bolju cirkulaciju, a kožu čini elastičnom i mekanom.

– Ručna masaža takođe može da bude efektan detoks tretman, ali mora da se radi redovno i pravilno. Osim što podstiče izbacivanje toksina, deluje i na tonus mišića i sprečava opuštanje kože.

– Eterična ulja su od neprocenljive važnosti kod masaže lica, a pojačavaju i proces detoksikacije. Kako bi ih koža pravilno upila, treba ih koristiti u kombinaciji sa biljnim losionom.

STUDIJE ZA WELLNESS I SPA TERAPEUTA - naučite da budete zdravi, da održavate dobru formu i zdrav duh i da svoje klijente uvedete u taj psiho-fizički balans

DETOKSIKACIJA LICA I TELA1

VIDI OVDE

Dobra limfna drenaža maderoterapijom je moćan detox celog tela - ZAKAŽITE svoj YESHU tretman

DETOKSIKACIJA LICA I TELA

ZAKAZIVANJE