Select Page

DEJAN MILICEVIC I AKADEMIJA PURITY - makeup podrška na snimanju sa Oljom Crnogorac

DEJAN MILICEVIC I AKADEMIJA PURITY

u saradnji na snimanju sa Oljom Crnogorac. Lokacija: Vila Jelena. Enterijer koji u potpunosti odgovara temi photo shootinga. Olja se fotografisala u elegnatnim kreacijama, poslovnim kombinacijama i koktel haljinama. U skladu sa stilom koji se kreće kroz fotografije njen makeup je bio ženstven. Kombinacija istaknutih očiju i promena crvenog i karmina boje mesa dodala je glamur Oljinoj pojavi.

Dejan Milićević je bio direktor fotografije na ovom snimanju.

Njegova karijera počinje još sa 15 godina kada počinje da se bavi poslom DJ-a zajedno sa Markom Nastićem.

Dejan Milićević je vema poznat muzički producent kada su spotovi u pitanju. Njegovo angažovanje je mnogobrojno kako kod domaćih, tako i kod stranih izvođača.

Više o smeru MAKEUP ARTIST pogledajte OVDE

Dejan Milićević biografija

Dejan Milićević je veliki talenat koji se dokazao u svetu fotorafija i to tako što je fotografisao mnoge poznate osobe. Poznat je kao režiser srpsko-makedonskog porekla, a osim kao režiser mnogi ga znaju kao fotografa koji je radio na dosta velikih projekata.

Dejan Milićević je rođen 04.06.1970 godine. Priznao je kako je majka bila jedina koja je imala stvaran uticaj na njegov život i karijeru koja je došla posle. Izjavio je kako je upravo od majke naučio sve šta je važno i kako ga je ona naučila da u životu sve treba gledati sa pozitivne strane.

Ovaj priznati fotograf se dokazao na mnogim projektima i to tako što je sarađivao sa priznatim pevačima i pevačicama sa prostora bivše Jugoslavije. Među njegovim radovima nalaze se i fotografije modela iz Jon Peci kolekcije, a daleko najpoznatiji angažman bio je onaj kada je fotografisao Svetlanu Cecu Ražnatović.

Pored toga što je fotografisao Cecu, dugo godina je radio kao fotograf i režiser spotova za Jelenu Karleušu te za Playboy magazin. Dejan nije samo režirao spotove za pevače iz Srbije nego iz Bugarske, Albanije te svih bivših Jugoslavenskih republika.

Osim po svom poslu Dejan je poznat i po prijateljtsvu sa pevačem i voditeljem Bokijem 13. U životu je prošao mnogo toga pa je dugo boravio vani, a kada se vratio u Srbiju dobio je poziv da sarađuje sa Lepom Brenom.