+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Da mlade zablistaju na Kolektivnom venčanju pobrinula se Akademija Purity

Da mlade zablistaju na 21. Kolektivnom venčanju pobrinula se Akademija Purity

Na 21. Kolektivnom venčanju odnosno manifestaciji koja nosi naziv „KOLEKTIVNO VENČANJE – SVADBA ZA MAŠTANJE” održanoj po 21. put u Beogradu, više od 50 parova izgovorilo je sudbonosno „DA“ ispred Starog dvora i odigralo prvi ples uz reči pesme Aleksandre Kovač.

Ova prelepa muzičko-scenska manifestacija, neprofitabilnog je karaktera i organizuje se jednom godišnje u poslednjih dvadeset godina, uvek u mesecu maju. Cilj manifestacije je da propagira bračnu zajednicu kao jednu od najviših društvenih vrednosti, da doprinese obogaćenju kulturnog, turističkog i privrednog sadržaja Beograda ali i da pomogne mladim bračnim parovima koji prvi put stupaju u bračnu zajednicu.

Skupština grada Beograda koja je pokrovitelj ove akcije, obezbedila je mladencima besplatno venčanje uz sve što je potrebno da bi ovaj dan mladencima ostao u sećanju kao jedan od najlepših dana u životu! Obezbeđene su venčanice za mlade, šminka i frizura, video materijali i fotografije, prenoćište u hotelima u Beogradu, hrana i piće i brojni pokloni i mnogi dodatni popusti kod partnera projekta. Sve je povereno profesionalcima kako bi se osiguralo da ceo događaj prođe u najboljem redu, da mladenci budu srećni i opušteni, a mlade da blistaju sa iskrenim osmehom zadovoljstva!

Upravo iz tog razloga, za romantični izgled veselih i izbuđenih mlada, za njihove lepe frizure i profesionalnu šminku angažovan je tim naše Akademije Purity. Zadatak je bio izazovan ali mi smo umeli da odgovorimo na njega i učinimo svih 49 mlada lepim, srećnim i zadovoljnim!

Nakon kolektivnog venčanja u Skupštini grada Beograda održana je mala svečanost na kojoj su dodeljene zahvalnice i priznanja učesnicima i sponzorima samog događaja. Među dobitnicima ovog prestižnog priznanja bili su “Zepter”, “Merkur osiguranje”, “Voda Voda”, “Anči kolači” i naša Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”.

Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu za učešće u 21. Kolektivnom venčanju i svim mladama na ukazanom poverenju.

Pogledajte u prilogu neke od veselih mladenaca i kako je izgledala svečanost dodele priznanja!

TROGODIŠNJE STUDIJE YORK UNIVERZITETA - SMER MAKEUP UMETNIK

šminka za transformacije

VIDI OVDE

MAKEUP TRENDOVI ZA LETO 2019.

Makeup trendovi za leto 2019.

VIDI OVDE