Select Page

BILJANA PROKIĆ - šminku i frizuru radio stručni tim Akademije Purity

 

 Biljana Prokić

 

Biljana Prokić je jedna od glumica koja u budućnosti želi da ostvari veliku karijeru. Trenutno igra u Narodnom pozorištu u Užicu.Rođena je i živi u Užicu, a profesionalno se bavi glumom od 1992. godine. Njena najveća ljubav, kako Biljana Prokić kaže je oduvek bio i biće balet. Na žalost nije uspela da završi baletsku školu, te se preorjentisala na drugu vrstu umetnosti.

Osim glume, po malo slika i peva ali ipak njena najveća strast je ostala ta neka igra koju rado voli da prikaže kroz glumu na sceni.

Biljana Protić je najveću pažnju privukla u emisii ”Nikad nije kasno”, u kojoj je pokazala svoje vokalne sposobnosti. Majka je dvadestjednogodišnje Nađe sa kojom je nastupala u emisiji izvodeći pesmu Nine Badrić.

 

 

 

Stručni tim Akademije za estetiku i kozmetologiju Purity je bio zadužen za fenomenalan glamurozan izgled glumice. Biljana Prokić od skoro sarađuje sa Akademijom. S obzirom da je bilo fotografisanje u pitanju, koristili smo HD šminku. Ona se potpuno prilagođava licu tako što ne pokriva teksturu kože već je imitira. Zahvaljujući kvalitetnim materijalom, Biljana Prokić je zablistala na snimanju. Budući da Biljana Prokić ima tamnu boju očiju, odlučili smo se na klasičan smokey-eye luk. Pored očiju naglasili smo i usne crvenim karminom, koji Biljani Prokić najbolje pristaje. Za njenu frizuru se takođe pobrinuo tim Akademije Purity. Odlučili smo se za romantičnu punđu, koja se fantastično uklopila u kombinaciji sa šminkom.

Biljana Prokić, je žena koja veliku pažnju posvećuje svom izgledu. Telo joj je besprekorno zahvaljujući konstantnim radom i trudom. Takođe veliku požnju pridaje kozmetici i tretmanima.

Biljana Prokić se na fotografisanju pojavila u crnoj gotskoj haljini, kojoj je pridodala čoker oglicu, koja je njen stajling upotpunila.

 

POGLEDAJTE SNIMANJE TELEGRAFOVOG EDITORIJALA SA MISS SRBIJE

telegraf

POGLEDAJTE BODY ART ZA KLUB SHAKE'N'SHAKE

klub shake'n'shake