+381607237853 akademija.purity@gmail.com

BESPLATNI PREGLEDI KOŽE I SAVETI NUTRICIONISTE I FARMACEUTA SA AKADEMIJE PURITY U OKVIRU WOMEN FEST-A

Besplatni pregledi kože i saveti nutricioniste i farmaceuta sa Akademije Purity u okviru Women’s Fest-a

U susret 8. martu, prethodnog vikenda 29. februara i 1.marta, održan je  osmi po redu Women’s Fest,  u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 – 22h.

Kao i prethodne godine, i ovaj put su se na jednom mestu u prijatnom ambijentu  Delta City-ja predstavili  najkvalitetniji brendovi sa svojim proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

Ova dvodnevna manifestacija, koja nosi slogan My Choice, pružila je sjajnu priliku, za sve dame koje za sebe biraju samo najbolje, da dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa negom, zdravljem, lepotom, kvalitetnom kozmetikom, tretmanima, ishranom, trendovima u estetici i kozmetologiji,  i ostalim oblastima koje interesuju žene ali i ne samo njih.

Posetioci su imali priliku da savete dobiju i od stručnjaka sa Akademije Purity, pa su tako ovom prilikom rađeni besplatni pregledi kože, posebnim aparatom, gde su zainteresovani mogli da na monitoru vide u kakvom je zaista stanju njihova koža, uz detaljnu analizu naše profesorke Mirele Škrijelj, dermatološkog kozmetičara-estetičara, koja je tom prilikom davala savete u vezi sa tretmanima , koje svakodnevno izvodi u salonu Akademije Purity. Ono što je zanimljivo istaći je da je puno muškaraca prilazilo u želji da provere stanje svoje kože, što je vrlo pohvalno .

U timu je bila i naš farmaceut mr ph Sonja Veljković  koja je prisutnima davala stručne savete u vezi sa novom linijom profesionalne nege kože na Akademiji Purity, linijom – Dermalogist, njenom primenom, sastojcima, kombinovanjem preparata itd. Među prisutnima koji su probali preparate našlo se i jedno dete koje ima problem atopijskog dermatitisa po telu, a njegov komentar nakon primene seruma na bazi aloe vere bio je da „Manje svrbi“ nakon čega je veselo otrčao da se igra.

Savete vezane za ishranu i dobre navike neophodne za zdrav život, strpljivo je davao i naš cenjeni prof. dr Momčilo Matić, koji je uvek raspoložen da objasni procese koji se dešavaju u telu i mozgu, objasni uzroke i posledice bolesti ali i ohrabri ljude da budu disciplinovani u primeni zdravih navika kao i da ih podseti da je podjednako važno biti raspoložen.

Sve informacije o proizvodima iz Dermalogist linije možete dobiti na broj telefona 060/72737866 i na stranicama na društvenim mrežama, a proizvode možete kupiti  u svim odeljenjima Akademije Purity.

Facebook: https://www.facebook.com/logistderma/

Instagram: https://www.instagram.com/dermalogist/?hl=en

www.dermalogist.rs

TROGODIŠNJE STUDIJE ZA ESTETIČARA - KOZMETIČARA

VIDI OVDE

Želite da naučite kako se tretira, čisti, neguje i štiti najveći organ na našem telu - koža? UPIŠITE OSNOVNI KURS ZA KOZMETIČARA i bićete na pravom putu da postanete profesionalni kozmetičar

VIDI OVDE

Neka vaša hrana bude vaš lek, a vaš lek vaša hrana, rekao je davno Hipokrat, a danas je i naučno dokazano da hrana koju jedemo i kako je kombinujemo utiče na to kako se osećamo ali i kako izgledamo - KURS ZA NUTRICIONISTU

kurs za nutricionistu

VIDI OVDE