+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Apsolutna atrakcija - SHADOW nokti

 Apsolutna atrakcija

Apsolutna atrakcija.Umesto da imate nokte sa različitim šarama novim manikir trendom možete napraviti malu promenu. Prednost je da imate kratke nokte i ovaj manikir trend će biti pravi izbor za vas. Novi manikir trend pod nazivom SHADOW nokti su vrlo atraktivni po svom izgledu. Ovaj trend potiče iz Koreje i reč je o noktima koji su stakleni dok se na zanoktice stavljaju male metalne kartice koje se mogu protezati do polovine nokta. Uglavnom su bez šara ali postoji neka šara onda su vrlo jednostavne crne i zlatne boje. Ovaj trend preporučuje se devojkama sa kratkim noktima i po svom izgledu su vrlo prilagodljivi uz svaku modnu kombinaciju. Apsolutna atrakcija SHADOW nokti.

Više o kursu Manikira,pedikira i depilacije klikom OVDE

Medjutim i način na koji negujete nokte dosta toga govori o vama.

Uredni i svetli
Ako pokušavate da se izdvojite iz gomile, čestitamo! Potpuno uspevate u tome. Ostavljate utisak da vodite računa o sebi.
Tamni nokti
Vaši tamni nokti uvek privlače pažnju. Tamnije boje na prstima čine da izgledate seksi.
Nokti sa zanokticama
Zanoktice zaista odaju ružnu sliku o vama. Počnite u torbi da nosite kremu za zanoktice ili grickalicu koja će vam pomoći da se rešite tog problema. Znamo da ste zauzeti (ko nije?) ali budite sigurne da se mnogim ljudima pogled zaustavlja baš na vašim rukama.
Nude – neutralni nokti
Nude lakovi, u boji kože mogu vizuelno da produže vaše prste, ali ništa ne govore o vama! Ova boja je veoma zahvalna jer se slaže uz sve modne kombinacije. Međutim, probajte nekad da se zabavite i dodajte malo kolorita.
Francuski manikir
Klasičan francuski manikir je odličan izbor! Ovo je manikir koji ne izlazi iz mode. Drugi vas doživljavaju kao osobu od stila.

Apsolutna atrakcija SHADOW nokti.

 

 

 

Lepi nokti zahtevaju vreme, strpljenje i svakodnevnu pravilnu negu. Lepi nokti su obavezan „aksesoar“ svake moderne žene koja drži do svog izgleda. Lepi pre svega znači uredni. Oni ne moraju biti dugački da bi blistali, ali u tom slučaju moraju biti lepo posečeni i nalakirani makar providnim lakom. Kako bi lepi nokti bilo da su oni dugi ili kratki krasili i vaše nežne ruke, poslušajte naše savete.

Saznajte na Akademiji Purity šta je apsolutni trend…