Select Page

ANA CAKIĆ U TELEGRAFU - šminka i frizura Akademija Purity

Ana Cakić u Telegrafu

Ana Cakić je ostvareni internacionalni model koji svojom lepotom osvaja svet.  Imali smo tu sreću da odvoji vreme i svoj raskošan talenat za Telegraf Editorijal. Anine fotografije odišu duhom davno prošlih elegantnih vremena i pokazuju zašto je toliko tražena i uspešna kao model. Za ovaj Telegraf editorijal Ana se odlučila za toalete mladih dizajnerki Nine i Nele Pena koje su želele da naprave haljine za samouverene žene, koje smeju da se usude da nose seksi i neke drugačije komade garderobe. I to im je po očigledno uspelo u okviru modnog brenda “PENNA Atelier    

Anino uživanje je snimano u prelepom ambijentu luksuznog hotela “Allure Caramel Hotel“, za njen besprekoran izgled pobrinuo se tim stručnjaka Purity akademije, a izazovne fotografije snimila je Aleksandre Bogićević. Ana Cakić je pokazala izuzetnu profesionalnost na snimanju kao i saradnju sa našim timom. Što se tiče frizure odlučili smo da njenu dugu i negovanu kosu stilizujemo u ležernoj formi. S obzirom na to kakvu haljinu nosi pustili smo njenu kosu da pada preko leđa i ramena. Takođe, kosu smo pokupili sa lica kako bi njene karakteristične crte potpuno došle do izražaja.

Šminka Ane Cakić je u Telegrafovom editorijalu zahtevala zavodljiv i glamurozan stil. Sva pažnja je usmerena ka njenom licu a naša ideja je bila da liči na bronzanu lutku s obzirom na njene krupne oči i pune usne. Ana Cakić ima topao pod ton kože pa smo se odlučili za nijanse bronze, zlata i nežne kajsije. Na očima smo koristil sedefaste smeđe i bakarne nijanse kako bi dodatno istakli svetlinu njenih očiju. Izbegavali smo sve oštre poteze i držali se smokey utiska oko celih očiju. Dodali smo veštačke trepavice za sanjivi pogled i wow efekat. Na usnama smo koristili kajsija roze nijansu sa sedefom kako bi usne dobile na punoći i volumenu. Higlighter je obavezan za sjaj i “orošen” izgled na fotografijama.

POGLEDAJET VIŠE O ŠMINCI STAROG HOLIVUDA

šminka starog holivuda

POGLEDAJTE VIŠE O GABRIJELI PEJČEV U TELEGRAFU

Gabrijela Pejčev

POGLEDAJTE VIŠE O MODERNOJ KLEOPATRI

moderna kleopatra