+381607237853 akademija.purity@gmail.com

AKADEMIJA PURITY U SAMOM VRHU BONITETNE IZVRSNOSTI U 2019. GODINI

AKADEMIJA PURITY  U SAMOM VRHU BONITETNE IZVRSNOSTI U 2019. GODINI

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity nastavlja da niže uspehe i dobija priznanja za svog rad. Ovog meseca, naša Akademija dobila je najvišu bonitetnu ocenu, A+  kao jasan pokazatelj uspeha, koji je rezultat uloženog truda i rada na konstantnom poboljšalju kvaliteta usluga koje nudimo.

Imati sertifikat izvrsnosti jedno je od retkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno preduzeće s kojim treba poslovati. Bonitetna ocena osim toga što dosta govori o osobi koja vodi firmu, govori i o njenim zaposlenima, a svi znamo koliko je važan dobar tim i timski rad.

Izuzetno nam je drago što nam je ove godine dodeljen sertifikat koji dokazuje da naša Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity ispunjava sve kriterijume uspešnog poslodavca za 2019. godinu, zbog čega se nalazimo u samom vrh u bonitetne izvrsnosti.

Na listi koju je objavio FORBES, koja se tiče se najuspešnijih svetskih firmi za 2019. godinu našle su se firme koje posluju u oblasti: bankarstva, finansija, građevine, osiguranja, industrije hrane, pića i duvana, u delatnosti nafte i gasa itd. Međutim, ove godine, priznanje za poslovni uspeh kod nas dobila je i jedna visokoobrazovna institucija koja vrši edukacije iz oblasti nege lica i tela, estetike, profesionalnog šminkanja i umetnosti oslikavanja tela kao i pružanja usluga i tretmana u cilju očuvanja i poboljšanja zdravlja, zbog čega smo izuzetno ponosni.

Sertifikovanje kompanije, odnosno njena bonitetna izvrsnost je dugogodišnja međunarodna praksa koja nosiocima sertifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.

Ovo priznanje je potvrda sigurnost poslovanja, kako iz perspektive finansijske sposobnosti, tako i iz perspektive odgovornog poslovanja, kako za naše  klijente tako i za naše sadašnje i buduće partnere.

Za ovo priznanje pored našeg sjajnog tima zaslužni su i naši studenti, od kojih su mnogi od njih još tokom studija kroz obaveznu praksu započeli saradnju sa raznim organizacijama kao i modnim i televizijskim kućama i nadamo se dugu i uspešnu karijeru na različitim projektima: filmskih setovima, modnim revijama, emisijama, manifestacijama i slično. Takođe zahvalni smo na poverenju i našim dragim klijentima koji su odabrali baš nas da vodimo brigu o njigovom izgledu i koji nam iznova i iznova ukazuju poverenje.

 

UPOZNAJTE AKADEMIJU PURITY!

šminkernica

PROČITAJ OVDE

TROGODIŠNJE STUDIJE YORK UNIVERZITETA - ČETIRI ATRAKTIVNA SMERA ZA NAJTRAŽENIJA ZANIMANJA

VIDI OVDE