+381607237853 akademija.purity@gmail.com

AIRBRUSH - SAMOPOTAMNJIVANJE TELA

Airbrush – samopotamnjivanje tela

Airbrush metodu (potamnjivanje kože prskanjem), kojom se dobija savršeno preplanuo ten bez izlaganja suncu ili veštackim UV izvorima, unazad desetak godina praktikuje sve više žena i muškaraca! Jedan od glavnih razloga zašto postaje sve popularnija je to što se na jednostavan i brz način, postiže preplanuli ten, bez ikakvog rizika po zdravlje kože i zdravlje uopšte!

Airbrush boje

Preparat, koji se u svrhu postizanja tamnijeg tena nanosi na kožu sadrži eritrulozu i DHA, prirodne, netoksične supstance dobijene najčešće iz šećerne trske! Kompletan proizvod ne sadrži alkohol, mineralna ulja niti parabene.  Hipoalergen je i dermatološki testiran. Reakcija kojom se postiže preplanulost slična je tj. ista kao reakcija bojenja jabuke, kada se zarezana ostavi neko vreme na otvorenom.

Airbrush rezultat

Rezultat koji se dobija nakon airbrush tretmana je instant preplanula koža! Preplanulost traje 7-10 dana (kod nekih osoba i duže), u zavisnosti od pripreme kože pre airbrush tretmana i nege kože nakon toga. Preplanulost se gubi postepeno i ukoliko se pridržavate uputstava za pripremu i dalju negu, boja se ispira bez ostatka i bez ikakvih fleka na tretiranoj koži!

Airbrush – trajanje tretmana, intenzitet boje

Tretman traje desetak minuta i postoje tri različita tonaliteta boje:

Havajska boja / Svetao ten / Stepen 1

Ovo je najumerenija formulacija i daje nežan, prirodan ten. Idealna je ako tretman radite prvi put. Savršen je izbor za klijente koji imaju prirodno svetao ten ili za one koji žele da izgledaju umereno preplanulo, tokom zime. Idealno je rešenje za venčanja, gde je cilj prirodno preplanuo, ali blistav ten.

Karipska boja / Srednji ten / Stepen 2

Najpopularnija nijansa! Daje koži bogatu, čokoladnu boju, a ipak prirodan izgled. Odgovara svakom tipu kože.  Idealna za posebne prilike (proslave, žurke, venčanja, mature, rođendane…). Odličan izbor tokom proleća, leta i jeseni.

Brazilska boja / Taman ten / Stepen 3

Najtamnija boja. Savršena je za one koji traže izrazito taman ten. Idealna je za scenu, takmičenja ili za one koji žele isključivo najtamniji ten. Odličan izbor za leto.

Airbrush – priprema za tretman

Naglašavamo da je priprema za potamnjivanje vrlo jednostavna, ali ključna u dobijanju najboljeg rezultata i optimalnog trajanja preplanulosti!

Dan ranije, mada bi bilo idealno dva dana ranije, uradite detaljan piling kože i nakon toga rehidrirajte i nahranite kožu hranljivim mlekom. Pre dolaska na tretman, istuširajte se i ne koristite dezodorans, parfem niti kremu, a koža treba da bude apsolutno čista i suva!

Preporučujemo da neposredno nakon tretmana potamnjivanja, nosite komotniju i tamniju odeću (nikako farmerke i tesne majice). Takođe, obucite taman veš.

Nakon airbrush tretmana

Možete se tuširati  4-6 sati nakon potamnjivanja. Boja se tokom prvog tuširanja lagano ispira i to je očekivano i normalno. Zatim se boja „razvija“ narednih 8 sati i tek nakon tog vremena zapravo dobijate krajnji rezultat.

Važno je da tretiranu kožu ne izlažete direktnom suncu ili veštačkim UV izvorima, najmanje 24h nakon tretmana. Hranite i hidrirajte kožu sredstvima za negu, kako bi se rezultat potamnjivanja što duže zadržao.

BB GLOW SEMINAR na Akademiji Purity 22.01. od 13h – 17h - PRIJAVE SU U TOKU

BB glow

VIDI OVDE

KURS AIRBRUSH - 20 časova praktične nastave u okviru koje se savladava tehnika potamnjivanja tela airbrush aparatom

airbrush

VIDI OVDE