Select Page

4D MEZONITI - nehirurška medicinska procedura

4D mezoniti

4D mezoniti su nehiruška medicinska procedura kojom se postiže odličan efekat podmlađivanja i zatezanja kože. 4D Mezoniti se ubacuju pomoću fine i gipke igle, koje snažno aktiviraju regenerativne procese u koži i pomažu kod stvaranja kolagena. 4D mezoniti daju momentalno podmlađivanje , 4D mezoniti su kombinacija 3D mezoniti gde se niti unose pod kožu i dok je igla još u koži, kroz iglu se ubrizgava mezokoktel koji ima izuzetno jak lifting efekat i dejstvo će se iz dana u dan sve više pojačavati, a ujedno paralelno sa ovim procesom postepeno dolazi do apsorpcije mezoniti oko koje se formira potpuno nov kolagen i kako se niti razgrađuju, formira se novi kolagen lifting i efekat je sve izraženiji. Tretman 4D mezoniti se preporučuje osobama koje imaju izražene bore na čelu, nazolabojalnim brazdama kao i na celom licu i preporučuju se osobama iznad 30-et godina.

 

Na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity rađen je tretman 4D mezoniti u kombinaciji sa mezokoktelima i mezoterapijom. Mezoterapija je samo dodatna bezbolna procedura kojom se unose vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava. Pre samog tretmana pacijent dolazi na konsultacije kod doktora estetske medicine, gde doktor upoznaje stanje kože i prema tome donosi odluku koja će se procedura raditi. U ovom slučaju smo zaključili da je najbolja kombinacija 4D mezoniti, ubrizgavanje kroz mezoniti mezokokteli i dodatna mezoterapija i rađen je na celom licu, ovo je savršeno uklopljen tretman za zrelu kožu. Pre samog početka lice se očisti Purity nanotehnološkim prepraratima, zatim se uradi blagi Purity three active piling i nanosi se anestetska krema, anestetska krema se uklanja vodom i lice se dezinfikuje, nakon toga lice je spremno za proceduru. Na kraju se stavlja NMF Aloe Vera gel maska koja prijatno hladi kožu i umiruje je i nanosi se zaštitna krema.

 

Pacijentu se određuje pravilna kućna nega i objašnjava se šta sme a šta ne sme raditi nakon tretmana i preporučljivo je da to pacijent ispuni, kako ne bi došlo do mogućih kontraefekta. Moguće je da lice nakon tretmana bude blago crveno, što je sasvim normalno. Efekat 4D mezoniti se repsorbuje i pravi efekat se vidi nakon tri meseca i takav efekat zategnutosti traje i do 2 godine.

 

POGLEDAJTE VIŠE O TRETMANU ZA ZRELU KOŽU

dscn5087

POGLEDAJTE VIŠE O PREGLEDU KOŽE

pregled kože

POGLEDAJTE VIŠE O EFIKASNOM REŠENJU ZA CELULIT

rešenje za celulit