+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PROFESIONALNO ŠMINKANJE - TIM AKADEMIJE PURITY

Profesionalno sminkanje

Profesionalno sminkanje kod šminkera koji rade sa poznatim ličnostima, koji imaju ogromno iskustvo na filmu, koncertima, spotovima, serijama, televizijskim emisijama, svadbama poznatih, u pozorištima, na fotografisanjima za časopise i modna dešavanja, Belgrade fashion week kao i izbor za miss Srbije i drugim profesionalnim šminkerskim poduhvatima.  Ovi šminkeri su i profesori akademije Purity koja je proglašena za jednu od deset najboljih akademija sveta od strane američkog prestižnog Holivudskog časopisa MAKEUP MAGASINE. Vidi link. 

Udajete se? Imate važan dogadjaj, sastanak ili slično? Vašu šminku ćete prepustiti nama. Zakazivanje se vrši na telefon broj +381607237854

U cilju pomaganja parovima, šminkanje za svadbe rade se po specijalnim cenama i popustima. 

Usluga PROFESIONALNO SMINKANJE se može zakazati za Beograd i terenski za celu Srbiju. 

Cena usluge PROFESIONALNO SMINKANJE je po dogovoru i zavisi od putnih troškova kao i od broja osoba koje je potrebno našminkati. 

Predstavljamo vam naših TOP ČETIRI profesionalna šminkera, koji će sa svojim asistentima ulepšati vaše srećne trenutke. 

 

Lejla Biševac

Magdalena Kozačenkov

Ivana Kovačević

Darko Kenig

INFORMIŠI SE I ZAKAŽI ŠMINKANJE TELEFONOM

OVDE

Pogledaj šminkerske i druge radove našeg tima

OVDE

Pripreme za Miss Srbije 2017

Pripreme za Miss Srbije 2017 smo počeli putovanjem ka prelepom kompleksu Porto Carras u Grčkoj. Ovo je naša treća godina kako smo deo priprema finalistkinja a naš predstavnik Magdalena Kozačenkov.  Nakon pristizanja smo se smestili i obišli sve lepote ovog nestvarnog mesta. Sledečeg dana, finalistkinje su radile na dobijanju tamnijeg tena, učile su pravljenje frizura i prisustvovale predavanju.

22.09.17.

Sledećeg dana na redu je bila mala škola šminkanja. Naše finalistkinje su učile kako da koriste nekoliko različitih tehnika šminkanja koje mogu primeniti na događajima, snimanjima i u svakodnevnom životu. Osim toga, radili smo jedno mini snimanje za supervizorku na pripremama. U pitanju je Đurđina Vojvodić, jedna od finalistkinja izbora za Miss Srbije 2015. Devojke su mogle mnogo da nauče od svoje starije koleginice koja je sa njima tokom celih priprema. Pročitaj ceo tekst