+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Fejspejnting radionica pod nazivom „Proniknite u dubine fejspejtinga sa Nikom Vulfom“ organizuju Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity i Bodi art asocijacija, u prostorijama Akademije 10. Aprila od 12 – 18 časova. Svi zainteresovani imaće priliku da nauče tajne fejspejntinga od jednoj od najvećih majstora i edukatora ove discipline. Prijavite se na telefon 060 434-66-30 ili na e-mail akademija.purity@gmail.com.

Nik Vulf

Nik Vulf je izražavao svoju ljubav ka crtanju još kao dete, a omiljeni motivi su mu bili dinosaurusi i superheroji. Taj urodjeni entuzijazam doneo mu je kasnije slavu u svetubodypainting-a, facepainting-a i specijalnih efekata.

Godine 1998. on i njegov brat (Brajan Vulf, takodje bodipejnter) počinju karijeru u Univerzal studijima na Floridi. Ubrzo su postali značajna imena medju maskerima za specijalne efekte. Nakon što su se pridružili firmi Enjoy Your Face Inc. (Uživaj u svom licu), razvijaju koncept fejpejntinga specijalno za dečake, koji prevazilazi rodne razlike izmedju dečaka i devojčica u fejspejnting umetnosti.

Nik i njegov brat imali su prepoznatljivu tehniku upotrebe hajlajta i senke, poznavanja anatomije i stvaranja trodimenzionalnih iluzija, koja su im doneli medjunarodnu pažnju umetnika. Zahvaljujući tome unajmljeni su kao autori saradnici na projektu Creative Facepainting (kreativni fejspejnting). Projekat je rezultovao knjigom koja je prevedena na pet jezika i smatrana fejspejnting biblijom.

Godine 2004. napušta Universal studio i sa svojim bratom osniva svoju kompaniju za makeup Wolf Brothers Face Art & FX (Vulfe braća umetnost na licu i specijalni efekti). Kasnije su sa Evil Twin FX (Zli blizanac – specijalni efekti) proputovali svet takmičeći se i edukujući ljude.

Bilo da se već bavite bodipejntingom ili ste oduvek želeli da se oprobate u tome imate priliku da naučite sve što želite o ovoj najšire primenljivoj makeup disciplini, i to od umetnika kao što je Nick Vulf. Požurite i prijavite se jer je broj mesta ograničen. Učešće na radionici plaća se 100 € u dinarskoj protivvrednosti.