STRUČNI SEMINARI NA AKADEMIJI ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY

WORK SHOP NADOGRADNJA OBRVA DLAKA NA DLAKU I NADOGRADNJA 4D TREPAVICA
SPECIJALNI NOVOGODIŠNJI POPUST PRED NOVOGODIŠNJU EUFORIJU KLIJENATA U VAŠIM SALONIMA!
Poštovani,
Pozivamo vas da budete deo našeg work shop-a za nadogradnju obrva i nadogradnju 4D trepavica  koji se održava 16 i 17.DECEMBRA 2016  i to petak od 15-21h i subota 10 do 16  sati u prostorijama Akademije Purity. Za kandidate van Beograda, obezbedjen je smeštaj na akademiji.
Akademija Purity je prva uvela ovu tehniku u Srbiji i zbog velikog interesovanja odlučili smo da pružimo adekvatnu obuku kako biste i Vi mogli da proširite svoju delatnost u vašem salonu.
 Work shop je preporučljiv svim salonima koji žele da imaju široko delovanje na tržištu ovakvog tipa i da samim tim ostvare veću zaradu.
S obzirom da mnoge dame ne žele trajne metode za obrve kao što je japansko iscrtavanje obrva ili trajna šminka, naša tehnika  nadogradnje obrva je najbolji način da dobiju željeni oblik. Obrve traju 1 do 4 nedelje i po samom izgledu su vrlo efektne.
Ovaj workshop se radi po standardima američkog York univerziteta sa medjunarodno priznatom diplomom. Donosi vam odredjene akademske bodove u oblasti estetike i kozmetologije, isto tako oba kursa su priznata od Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/14
Work shop za nadogradnju obrva i 4D trepavica će vam pokazati da ova revolucionarna tehnika može obogatiti ponude vašeg salona.
Prosečna cena nadogradnje obrva i trepavica  koju salon naplaćuje zavisi od stanja obrva i trepavica klijenata i kreće se od 1500 – 6000 dinara. Kupovinom materijala osnova vam ostaje trajno, kasnije se kupuju samo obrve i trepavice koje za 6-12 klijenata koštaju 1500-2800 dinara.
Cena work shop-a za nadogradnju obrva i trepavica  je 400  eura (488000 RSD). U cenu je uključen potreban materijal za rad  i vežbanje svakog polaznika, kao i poklon paket materijala i opreme i za obrve i za trepavice, što je dovoljno da se uradi 6 do 12 klijenata za nadogradnju obrva i 6 do 12 klijenata za 4D nadogradnju trepavica. Plaćanjem 20% od cene  obezbedićete sebi mesto, obzirom da primamo samo 8 kandidata. Rok za prijave je 10. decembar 2016.
Više o programu nadogrdnje obrva možete pogledati na sledećem linku http://www.kozmetika.edu.rs/nadogradnja-i-ekstenzija-obrva/
Više o programu nadogradnje 4D trepavica http://www.kozmetika.edu.rs/nadogradnja-trepavica/
Ukoliko želite da pogledate plan rada i atmosferu sa nekih od naših prethodnih workshop-ova pogledajte na sledećem linku

PRIJAVI SE NA WORK SHOP POZIVI BROJ

0607237853

SEMINAR 26.03.2016,

Bečići, Hotel “Splendid”, Crna Gora

UPOTREBA MEZOPENA U KOZMETIČKIM TRETMANIMA

Poštovane koleinice i kolege kozmetičari, veliko će nam zadovoljstvo biti da nam se pridružite na seminaru 26.03.2016. godine u Bečićima u Crnoj Gori. Dugoočekivano predavanje na temu “Mezopen” pružiće svima nova saznanja u oblasti mezoterapije

Tretman mezopenom ili dermopenom je kolagenindukciona terapija i predstavlja savremen način podmlađivanja. Obuka će Vam doneti novo znanje i otvoriti mogućnost da ponudu u svom salonu obogatite jednom od najtraženijih metoda u kozmetici današnjice u domenu podmlađivanja kože. Kolagenindukciona terapija je izuzetno bezbedna i pruža zaista mnogo mogućnosti kako u estetici lica i podmlađivanju, tako i u tretmanima lečenja akni, maljavosti, strija, celulita, ožiljaka i još mnogo drugih problema i patologije u dermatologiji.

Seminar će voditi prof.Ivana Stanojević, predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity” iz Beograda.

Želja nam je da podelimo znanje sa Vama i obučimo Vas za upotrebu igle u kozmetičkim tretmanima na bezbedan način, kako za klijenta tako i za kozmetičara.

MOLIMO SVE POTENCIJALNE UČESNIKE DA PAŽLIVO PROČITAJU TEKST KOJI SLEDI:

Seminar je podeljen na dva predavanja: Prvo predavanje sa početkom u 13h je teoretskog sadržaja i njemu mogu prisustvpvati svi učesnici. Učešće u prvom delu seminara je besplatno za sve prijavljenje.

Drugi deo seminara sa početkom u 15h, odnosi se na demonstraciju tretmana i praktično uvežbavanje tretmana prijavljenih. Kotizacija za učešće u drugom delu seminara iznosi 180 evra.

Nakon predavanja, sertifikati će biti dodeljeni svim učesnicima celodnevnog seminara, odnosno kandidatima koji su učestvovali i u prvom i u drugom delu seminara.

Broj učesnika na seminaru je ograničen na 20 mesta. Zato Vas molimo da prijavu izvršite blagovremeno, najkasnije do 24. marta 2016 godine. Prijave možete izvršiti sledećim putem:

Slanjem poruke sa imenom i prezimenom na mail: akademija.purity@gmail.com gde ćete dobiti elektrosku prijavu

Pozivanjem menadžera za upis u Crnoj Gori na sledeći broj telefona: +38269208733

Prilikom prijave za učešće na seminaru obavezna je uplata depozita u iznosu od 80 evra. Ostatak sume u iznosu od 100 evra, kandidat može uplatiti u gotovini na dan seminara.

Uplata se može izvršiti i putem žiro računa ili paypal-a, pri čemu treba pratiti sledeće instrukcije za uplate iz inostranstva ka Srbiji na linku: http://www.kozmetika.edu.rs/kontakt/

Program i satnica seminara:

13:00-13:15 Okupljanje učesnika u sali za konferenciju u Hotelu “Splendid” u Bečićima

13:15-14:30 Početak predavanja na temu “Mezopen”

14:30-15:00 Pauza za osveženje

15:00-17:30 Demonstracija tretmana i vežbe učesnika

17:30-18:00 Dodela sertifikata i diskusija

UVAŽENE KOLEGE!

Pozivamo vas da učestvujete u praktičnom seminaru:

«MEDIKAL Collagen 3D – jedinstvena kozmetika iz Rusije»

20 – 21 februar 2016god. Beograd

20 FEBRUAR, prvi dan seminara (subota) , početak 11h- završetak okvirno oko 18h, učešće je besplatno

– istorija stvaranja brenda

– karakteristike kozmetike iz Rusije

– aktuelne novosti u oblasti proučavanja svojstva NATIVNOG KOLAGENA

– detaljno upoznavanje sa proizvodima brenda, profesionalna i kućna linija

– jedinstvene karakteristike, sveobuhvatni programi uz korišćenje aparata, uključujući i kvantne aparate u kozmetologiji

– karakteristike prodaje pojedinih proizvoda, tajne konsultacije o proizvodima

– filozofija izbora individualnog programa nege

– upoznavanje sa tehnikom originalne modelirajuće masaže lice, vrata i dekoltea, zasnovane na tehnikama istočne i zapadne masaže

– metode kvantne biorevitalizacije i hijaluronoplastike

Takođe će se vršiti upis zainteresovanih za NAUČNO-PRAKTIČNI SEMINAR za predstojeći dan 21. februar.

21 FEBRUAR , drugi dan seminara (medelja), početak 11h-18h, kotizacija za učešće 200eu

– NAUČNO-PRAKTIČNI SEMINAR

«SAVREMENE INTEGRATIVNE METODE KOREKCIJE STAROSNIH PROMENA U ESTETSKOJ KOZMETOLOGIJI», gde ćete moći da se upoznate i profesionalno obučite:

EKSKLUZIVNE TEHNIKE intezivne, strukturišuće masaže lica – REMODELIRAJUĆA MIOFASCIJALNA MASAŽA I REMODELIRAJUĆA LIFTING MASAŽA – metode 21-og veka

– princip kvantne BIOREVITALIZACIJE, kao nova metoda za podmlađivanje i oporavka kože lica, vrata, zone dekoltea i ruku.

– revitalizacione metode kod akni, keloidnih ožiljaka, oporavak nakon kozmetičkih operaciija, hemijskih pilinga i dermoabrazije

Obuku će održati:

Sertifikovani stručnjak i trener kompanije «MEDICAL COLLAGEN 3D» Kaštanova Aleksandra i glavni menadžer, šef odeljenja internet resursa Larionova Lidija

Rezervacija mesta na seminaru je obavezna. Mesto održavanja: Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”, Dimitrija Tucovića 105, Beograd. Telefon za rezervacije: 060 7237 851.

Uplatu možete izvršiti u gotovini na dan seminara u platnoj službi Akademije.

Učesnicima dvodnevnog seminara će biti uručeni sertifikati i setovi proizvoda u mini pakovanju 21. februara u 18h po završetku obuke.

Dobrodošli!

Brandy Allen najaktuelnija američka makeup umetnica na Akademiji Purity

PRIJAVITE SE NA SEMINAR

POZOVITE

BESPLATAN SEMINAR O NOVIM TEHNIKAMA MODELIRANJA NOKTIJU NA AKADEMIJI PURITY

Nove tehnike u modeliranju noktiju sa Nikolom Mladenovićem i Nail Artist brendom. 19.10 od 16 do 20h

 Za profesionalce i sve one koji zele da to postanu. Prijave se vrše slanjem imena i prezimena putem sms ili viber poruke na broj Akademije
Nikola Mladenović je naš uspešan Nail artist, koji će nakon prezentacije ekstremnih tehnika modeliranja noktiju u Minhenu, Nemačka, održati besplatan seminar za sve zainteresovane u Beogradu i okolini.
Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity nastavlja a inovacijama na polju estetike i kozmetologije i nastojanjima da prva u Srbiji i okruženju uvodi nove svetske tehnike, trendove i inovacije.
Na ovaj način, Akademija Purity pomaže stručnjacima za estetiku noktiju da povećavaju svoju ponudu u radu ali i da dodatnim obrazovanjem i usavršavanjem povećaju sopstvene prihode.

     MASTERCLASS SAVREMENI SVETSKI TRENDOVI U MAKEUP-U

 

Poštovane kolege i koleginice,

U prilici smo da Vas pozovemo na tri masterclass-a koje organizuje Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity u saradnji sa svojom gostujućom profesorkom MAKEUP umetnosti, poznatom američkom umetnicom u oblasti šminke Brandy Allen, kojoj je nakon šminkanja za poslednju dodelu Oskara u Americi, sledeća destinacija Srbija, Beograd i upravo naša Akademija.

 

Raspored masterclass-ova je sledeći:

 

1. 15. April 2015. od 16 do 21h tema savremene tehnike airbrush-a

2. 16. April 2015. od  16 do 21 h tema savremeni trendovi makeup za vencanja i konturisanje lica

3. 17. April 2015.  od16 do 20h tema highlight

 

Možete odabrati jedan ili više masterclass-ova.

Prijave se vrše na telefon broj 011 641 78 27 i uplatom na žiro račun Akademije Purity broj 285-2041000000204-27 a najkasnije do 10. Aprila 2015.

Cena svakog pojedinačnog masterclass-a je 9.500 dinara a cena sva tri iznosi 25.000 dinara.

Svi polaznici dobijaju dva sertifikata i to od umetnice Brandy Allen i od Akademije Purity

Srdačno,

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity

Fotografije sa prethodnih seminara i masterclass-ova Brandy Allen na Akademiji Purity pogledajte na našoj facebook stranici  OVDE

Seminar: Alternativa Botoxu2. mart 2015 od 15 do 18h(ponedeljak)Kotizacija za ucesce 15.000din

Sertifikate izdaje Akademija za estetiku i kozmetologijuSeminar je namenjen kozmeticarima.U cenu je uracunat komplet preparata za izvodjenje tretmana.

Tema: kako izbeci invazivne metode u resavanju bora savremenim preparatima izradjenim po principima nanotehnologije. Demonstracija tretmana.

Predavaci: dr. spec .estetske hirurgije i strukovni kozmeticar.Seminar:  Upotreba pilinga i njihova namena-hemijski piling

9. mart 2015 od 15 do 18h (ponedeljak)

Kotizacija za ucesce 20.000din

Sertifikate izdaje akademija za estetiku i kozmetologijuU cenu je uracunat komplet pilinga sa mehanickim i hemijskim dejstvom na kozu. Demontracija dejstva pilinga na kozu sa najsavremenijim preparatima proizvedenim na Institutu za medicinsku kozmetiku u Izraelu.

Predavaci: strukovni kozmeticar, estetsko dermatološki kozmetičarSeminar:  Virusne bradavice i uklanjanje elektrokauterom

16. mart 2015 od 15-18h (ponedeljak)

Kotizacija za ucesce 15.000 din

Sertifikate izdaje Akademija za estetiku i kozmetologijuSeminar je namenjen kozmeticarima , dermatolozima, lekarima, stomatolozima.U cenu je uracunat elektrokauter. Demonstracija izvodjenja tretmana.

Predavaci: dr. spec estetski hirurg i strukovni kozmeticarSeminar: Menadzment i marketing  kozmetickog salona.

28. mart 2015 od 18 do 21h

Kotizacija za ucesce 4.000din

Izdavanje verifikacije ( priznanje)o pohadjanu seminara izdaje Akademija za estetiku i kozmetologijuSeminar je namenjen privatnim preduzetnicima kao i svima koji zele da pokrenu sopstveni posao.Saznajte sve tajne uspesnog menadzmenta i marketinga, budite informisani na koji nacin mozete unaprediti svoje poslovanje. Naucite tajne o marketingu na drustvenim mrezama.Seminar: Refleksologija lica

27. mart od 15 do 18h (petak)

Kotizacija za ucesce : 5000din

Seminar je namenjen kozmeticarima, terapeutima, maserima .

Demonstracija tretmana.  Izuzetno energetski delotvorna, refleksologija lica obogatice ponudu u Vasem salonu.

Predavac: strukovni kozmeticarSeminar:  Refleksoterapija stopala30 mart 2015 od 15 do 18h (ponedeljak)Kotizacija za ucesce 5.000 dinSeminar je namenjen kozmeticarima, terapeutima, maserimaDemonstracija tretmana. Popularna i trazena metoda detoksikacije i energetskog balansa koja pogoduje poboljsanju zdravlja.

Predavac: strukovni terapeutSeminar:  Nanotehnologija i savremeni preparati u kozmetickim tretmanima31. mart 2015 od 15 do 18h

Kotizacija za ucesce 1000dinSeminar je namenjen kozmeticarima, dermatolozima, estetskim hirurzima, farmaceutima, menadzerima u trgovini kozmetickim preparatima.

Demonstracija tretmana inovativnom nanotehnoloskom kozmetikom “Purity”.

Saznajte koje su inovacije upotrebljene za brzi efekat tretmana .

  • Napomena: Obavezna je avansna uplata za rezervaciju mesta na  seminaru u iznosu od 50%. Druga polovina moze se platiti prilikom dolaska na seminar. U slucaju nedolaska Akademija nije duzna da vrati uplacen depozit.
  • Kandidat moze izvrsiti avansnu uplatu celokupnog iznosa na ziro racun pre dolaska na seminar.
  • Broj kandidata je ogranicen te Vas molimo da budete azurni sa prijavljivanjem.

Prijave na dan seminara nece biti uzete u obzir.

POSLOVNI PODACI:

Poreski identifikacioni broj:  108094202

Maticni broj 20930632

Žiro račun dinarski 285-2041000000204-27

Za Uplate iz inostranstva potrebno je na uplatnom mestu dati sve dole navedene podatke:

56a: Intermediary bank: DEUTDEFF

DEUTSCHE BANK AG

FRANKFURT AM MAIN

57A: Account with institution:SWIFT>  SABRRSBG

SBERBANK SRBIJA AD

BELGRADE, SERBIA

59: Beneficiary customer:  IBAN>       RS35285204120989342341

AKADEMIJA ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY DOO

Dimitrija Tucovića 103, 11000 Belgrade, Serbia

 

PRIJAVE NA SEMINARE NA TELEFON BROJ

011 641 78 27

VIŠE INFORMACIJA O NANOTEHNOLOŠKOJ KOZMETICI PURITY

POGLEDAJ

POSLOVNI PODACI AKADEMIJE PURITY

POGLEDAJTE

DO ROKA ZA PRIJAVU OSTALO JE JOŠ

Days

:

Hours

:

Minutes

:

Seconds