+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ZLATNO ULJE

Zlatno ulje

Najnoviji trendovi nege kože, sve više podrazumevaju upotrebu prirodnih ulja, budući da se ulja najbolje resorbuju u kožu direktnim nanošenjem. Prednost upotrebe ove, prirodom inspirisane nege, jesu jednostavnost primene, visoka efikasnost u obnovi hidrolipidne barijere kože i negovana koža svilenkaste teksture. Najfinija ulja koja sinergijski deluju na elastičnost kože, hrane je i štite. To su Zlatno ulje smilja, Čarobno suvo ulje i Čarobno suvo ulje sa zlatnim česticama.

Royal luxury zlatno ulje sadrži samo visoko kvalitetna ulja, kao što su ulje pekan oraha, bademovo, kokosovo i maslinovo. Ovo ulje obogaćeno  je  vitaminom  E i s razlogom  nosi  naziv  kraljevsko luksuzno zlatno ulje, jer sadrži zlatne listiće od najmanje 23,75 karata, Ovo je posebno važno, jer se samo tako, mekano zlato, može umasirati u kožu da bi moglo delovati zagrevajuće, povećati vitalnost, pokrenuti cirkulacija, regulisati  nervni  sistem,  a  može  pomoći  i kod nezadovoljstva, potištenosti i emocionalnog stresa.

U    prirodnom    lečenju,   zlato    se    u homeopatskim dozama uspešno upotrebljava za lečenje bolesti živčanog sastava. U jako malim količinama ono pozitivno deluje na imunitet, smanjuje upalne reakcije, a engleski naučnici su ustanovili da zlato pomaže i kod reumatskih oboljenja, te se u tu svrhu koristi još od dvadesetih godina prošlog veka.

Zlatno ulje ne sadrži mineralna ulja, konzervanse, mirise, alkohol i nije testirano na životinjama. Ovo su još neke od prednosti zlatnog ulja:

  • prijatno je i prilagodljivo koži, za svakodnevnu delotvornu negu lica i tela
  • neguje, hrani i dubinski vlaži kožu lica i tela
  • potpomaže prirodnu otpornost i vitalnost kože
  • kožu čini mladolikom i elastičnom
  • koža je na dodir mekana i svilenkasta
  • brzo se upija, ne ostavlja mastan i lepljiv trag
  • pogodno je za aktivnu negu svih tipova kože

Zlatko ulje, osim što dubinski hidrira, štiti i hrani kožu lica, vrata i dekoltea, ima i prirodni anti age efekat, što znači da ublažava bore i podmlađuje. Nanosi se ujutru i uveče, a koža je nakon upotrebe glatka i meka. Ako niste znali, ovo ulje je takođe i odlična podloga za make-up, ali bi za osetljivu ili problematičnu kožu bilo poželjno, pre nanošenja Zlatnog ulja, naneti tonik, u svrhu dobijanja vodene komponente kreme. To će pripremiti kožu za bolji efekat ulja.

KAKO DA NEGUJETE KOŽU POSLE SUNČANJA?

POSLE SUNČANJA

VIDI OVDE

TRETMAN SA ZLATNOM MASKOM

zlatna maska

VIDI OVDE