+381607237853 akademija.purity@gmail.com

VITAMIN C U SLUŽBI LEPOTE

Vitamin C u službi lepote

Svi znate da vitamin C odlično pomaže kod prehlade i gripa, i da unošenjem vitamina C kroz voće sprečavate upale i infekcije u organizmu. A da li znate koliko vitamin C u službi lepote igra bitnu ulogu, posebno kada je u pitanju lice, i da usporava starenje?

Sve veći broj osoba se okreće prirodi i sastojcima koji pomažu lepoti i problemima na licu, pojavi akni i prvih bora.  Umorna koža, suva i bez sjaja, koja nije elastična, svakako da nije poželjna i da mnoge žene traže način da vrate prirodni sjaj koži. Tu nastupa vitamin C za lice.

Vitamin C je snažan antioksidans koji se koristi za stvaranje sjajne i mlađe kože, kada se nanosi na kožu u obliku losiona, seruma ili maski. Lokalna primena vitamina C može zaštititi kožu od štetnih zraka sunca, pomažući kod prvih znakova starenja, učvršćivanjem kože i smanjenjem bora.

Možete kupiti kremu ili serum koji sadrži vitamin C, ili možete napraviti jednostavno i lako neki proizvod i kod kuće. Vitamin C svojom primenom na koži ima sjajne efekte, čije ćete rezultate videti jako brzo nakon korišćenja.

Korišćenjem vitamina C možete povećati delotvornost kreme za sunčanje nanete na vašu kožu radi zaštite od štetnih UV zraka sunca. Vitamin C za lice može pomoći kod prvih znakova starenja zbog svoje vitalne uloge u prirodnoj sintezi kolagena u telu. Pomaže kod lečenja oštećenja kože i u nekim slučajevima, smanjuje pojavu bora. Odgovarajući unos vitamina C takođe može pomoći kod nege suve kože.

Anti-aging tretmani kože sa vitaminom C pomažu kod lečenja suve kože, crvenila i bora. Vitamin C ima snažni antioksidativni i anti-aging uticaj koji pomaže kod ublažavanja problema pre i posle njihovog nastanka.

Kada uvedete korišćenje vitamina C za lice u vašu dnevnu rutinu, videćete sve prednosti i pružiće vam niz pogodnosti – od zaštite kože od vidljivih uticaja zagađenja, kao i kod značajnog poboljšanja hidratacije kože. Ovaj antioksidansni sastojak možete  koristiti  za svakodnevnu negu kože, bez obzira na tip vaše kože i protiv starenja, kao što smo već spomenuli.

Vitamin C za lice može biti koristan protiv akni kako bi se smanjile iritantne upale. Kada se doda u dnevnu negu kože, dobro formulisani proizvodi koji sadrže vitamin C pružaju niz pogodnosti, pomažući vam da izjednačite ton kože, zaštitite kožu od fleka na licu, značajno poboljšavajući hidrataciju i zadržavajući vašu kožu mladom.

Askorbinska kiselina, poznata i kao L-askorbinska kiselina,  pomaže kod održavanja mladolikog izgleda kože, dajući koži dodatnu čvrstinu. Askorbinska kiselina takođe pomaže površinskom sloju kože da se zaštiti od spoljnih stresora, smanjujući učinke izloženosti elementima.

Dok koristite proizvode više koncentracije vitamina C za lice, trebalo bi da znate i da oni sa nižim koncentracijama takođe pružaju sjajne rezultate. Veće koncentracije imaju prednosti za specifične probleme, ali niže snage u nekim kremama i serumima takođe pomažu vašoj koži na značajne načine.

Dakle, u zavisnosti od vaših problema, možete koristite proizvode sa vitaminom C redovno, kako biste dobili željene rezultate i vidljive efekte, pre svega da vam lice bude glatko, kao i da ulepšate izgled kože.

Kreme za lice sa vitaminom C

Postoji jako veliki broj proizvoda na našem tržištu sa vitaminom C za lice, koje možete sebi priuštiti. Ukoliko ste ipak verni i dosledni proizvodima domaće radinosti i volite da eksperimentišete u svojoj kuhinji, možete prirodnu kremu sa vitaminom C napraviti sami kod kuće i da budete sigurni da koristite zaista efikasan i delotvoran proizvod na vašem licu.

 

Tretman elektroforeze vitamina C za lepšu kožu i ujednačen ten

unošenje vitamin C

ZAKAZIVANJE

SEMINAR DERMAPEN 18.12. od 13-17h na Akademiji Purity - proširite svoje znanje u domenu anti-age metoda

dermapen

VIDI OVDE