+381607237853 akademija.purity@gmail.com

TANJA JOKSIMOVIĆ - ZAPOSLENA U PRODAVNICI MAC PROFESIONALNE ŠMINKE - ESTETIČAR KOZMETIČAR BACHELOR

Tanja Joksimović je svršeni student Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity”, danas radi u MAC prodavnici šminke u Ušće šoping centru i kao profesionalni šminker. Posetili smo Tanju na njenom novom radnom mestu.

“Ja sam akademiju završila kao Estetičar/kozmetičar, ali kako nisam bila u prilici da se bavim poslom kozmetičara, iskoristila sam svoje znanje iz šminkanja. Ja danas radim ovde, ali i kao profesionalni šminker”.
Tanja je dobar primer za vrednu devojku koja želi da uči i usavršava se, ali i primer kako se sveobuhvatno znanje stečeno na smeru Estetičar/kozmetičar, Akademije za etstiku i kozmetologiju “Purity”, može široko primeniti.
“Iako mi nije Akademija našla ovaj posao, stvarno sam na Akademiji mnogo naučila, pogotovo od moje profesorke šminke, sa kojom sam i danas u jako dobrim odnosima. To znanje i dan danas koristim i nadogradjujem. Čak i sada, idem na obuke za zaposlene u MAC-u”.
Iako to nije slučaj sa Tanjom, Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” posreduje izmedju poslodavaca i svojih svršenih i nesvršenih studenata, u cilju pronalaženja adekvatnog zaposlenja svakom svom studentu.
Predivnu atmosferu sa njenog posla, možete pogledati na donjim fotografijama: