+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Sve o dzemper noktima

 Sve o dzemper noktima

Sve o dzemper noktima.Svesni smo toga da nam neprestano dolaze inovacije koje vremenom postaju trend tako da je vreme da saznate sve o dzemper noktima. Revolucionarni trend trenutno vlada u svetu lepote i već sada ima dosta ljubitelja. Reč je o  štrik manikiru koji izgleda kao minijaturni dzemperići. Po samom svom izgledu i po ispupčenjima idealni su za zimski period. Uz dobru odeću i vaši nokti mogu biti upadljivi. Sve zavisi od vaše kreativnosti. Postoje nekoliko načina uz pomoć kojih možete ukrasiti vaše nokte koristeći 3D gelove. Ovi gelovi imaju funkciju kao i običan gel samo je razlika u tome što je gušći pa se ne razliva i na taj način zadržava oblik. Ovaj gel se nanosi ispod finalne boje i na kraju ide završni sloj – bezbojan gel.

Crveni lak i frenč su klasika koja ne prolazi, ali da li ste nekada razmišljali koji manikir bi se najbolje slagao uz omiljeni topli džemper? Iz sveta manikira stigao nam je trend kome nijedna trendseterka neće odoleti. Upoznajte dzemper nokte.

Iako deluje privlačno i neodoljivo, ovo nije najlakša tehnika gde je neophodna preciznost kako bi tekstura sa džempera izgledala isto i na noktima. Za ovaj manikir se koristi 3D gel, jer je deblji od standarnog i bolje oslikava.

Više o kursu MANIKIRA, PEDIKIRA I DEPILACIJE klikom OVDE 

Barem jednom godišnje priuštite sebi odlazak na manikir gde ćete dobiti i masažu ruku, koja podstiče cirkulaciju zbog čega je koža elastičnija i izgleda mlađe. Ako želite trenutno da pomladite ruke, koristite svetlije nijanse laka za nokte.Zahvaljujući hrani koja je bogata vitaminima A, C i E koža ruku će izgledati mlađe.Mlečni proizvodi, šargarepa, tamnozeleno povrće i rparadajz bogati su vitaminom A koji hrani kožu, smanjuje bore i krhkost noktiju, a namirnice bogate vitaminom B poput mesa, ribe i orašastih plodova jačaju nokte i ujednačavaju boju kože. Limun, krompir i jagode bogate su vitaminom C koji stimuliše rast noktiju, a isti efekt ima i hrana bogata omega-3 masnim kiselinama .

Sve o dzemper noktima naucite na Akademiji Purity.