Select Page

STUDENTI I PROFESORI AKADEMIJE PURITY NA SNIMANJU PINKOVIH ZVEZDA

Ukoliko zelite da se bavite profesionalnim sminkanjem i profesionalnom frizuro, Akademija Purity je zaista najbolji izbor za Vas. Pored odlične teorijske nastave i mnoštva časova vežbanja, naši studenti i polazmici akademskih kurseva imaju priliku i da se sretnu sa mnogim javnim ličnostima kojima rade makeup i frizure. Naši studenti prodju toliko vežbi i nastave da su traženi još i tokom samog školovanja.

Na fotografijama koje slede, možete videti neke scene sa današnjeg (20. 11. 2014) snimanja emisije Pinkove zvezde, za koju  Akademija Purity radi makeup i hairdressing. Profesor Ivana Kovačević, edukator Dragana Janjušević i mnogobrojni studenti i polaznici akademskih kurseva na Akademiji Purity. Priključite nam se i vi klikom OVDE!

 

 

Makeup Umetnik i Master Makeup Umetnik

Dvogodisnje i trogodišnje studije makeup umetnosti, organizovane su po evropskim i američkim standardima. Cilj nam je da studenti još tokom studija steknu legitimitet kao umetnici početnici ali i poznanstva u javnosti. Većina njih tokom studija bude pozivana da samostalno radi na raznim modnim dešavanjima. Make up umetnost doživljava veliki uspon i pruža mogućnost za veliku karijeru. Akademija svojim odličnim nastavnim kadrom, besplatnim materijalima za rad i fantastičnim kontaktima u javnom životu svojim studentima već više godina uspeva da obezbedi značajnu karijeru.

U prvoj godini na praktičnoj nastavi rade se male revije, mali editorijali i tutorijali, mali javni nastupi, a u drugoj godini u praktičnu nastavu se uključuju veće revije kao što je Fashion week u Beogradu, Fashion week u Nišu, veći javni nastupi, rad na snimanju serija i filmova, rad na snimanju televizijskih emisija, šminkanje za pozorišne predstave i slično.