Select Page

Adrijan Mutu, Cuveni rumunski fudbaler, zajedno s ostalim clanovima žirija, u nedelju izabrao najlepšu devojku na izboru za Miss MOZZART Sporta

MOZZART ne bi bio to što jeste da uvek ne ide korak napred, a ko je poslušao naš savet i za provod u nedelju uvece odabrao poznati prestonicki klub Mr. Stefan Braun – nije se pokajao!

Razloga za takvu tvrdnju je mnogo, a kroz razgovor s prisutnima stekli smo utisak da je najviše simpatija na 101. partiju našeg magazina izazvao izbor za Mis MOZZART Sporta – kroz Braun je prošetalo 12 fenomenalnih devojaka, a najlepšu je izabrao ništa manje fenomenalan žiri, na celu sAdrijanom Mutuom, svetskom fudbalskom zvezdom, nekadašnjim igracem Intera, Juventusa, Celsija…

Uvidom u glasove uverili smo se da je sjajni rumunski napadac bio saglasan s ostalim clanovima žirija u oceni da je u nedelju, 25. novembra, najblistavija bila Teodora Mijajlovic, 19-godišnja Beogradanka, koja je kao nagradu dobila 1.000 evra. Iza nje plasirale su se Milica Nedeljkovic (400 evra) i Jelena Marinkovic (200 evra).

A uz Mutua glasali su i Dragana Kosjerina, voditeljka TV Sportkluba, Teodora Bakovic, pevacica Siti rekordsa, Aleksandra Tasic, prošlogodišnja finalistkinja izbora za Mis MOZZART Sporta, koja je nedavno bila prva pratilja u izboru za Miss Yacht Model održanom u Kini, Vladimir Volkov, fudbaler Partizana i reprezentativac Crne Gore, i Luka Milivojevic, fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije.

Milica Nedeljkovic, Teodora MIjajlovic i Jelena Marinkovic

Sjajna atmosfera u klubu Mr. Stefan Braun potrajala je do ranih jutarnjih sati, uz opravdano odsustvoLuke Milivojevica i Vladimira Volkova, koji su morali na oporavak od teških utakmica protiv Slobode, odnosno Smedereva.

I ovoga puta održana je tradicionalna licitacija MOZZARTOVOG dresa, koji su potpisale misica i njene pratilje, a sav prihod od njegove prodaje otici ce u humanitarne svrhe.

Clanovi žirija Luka Milivojevic i Vladimir Volkov

Pobednica Teodora Mijajlovic

Promoterke MOZZART Sporta