Select Page

 Steiner kruzer kompanija i Akademija Purity

Posao Na Luksuznim Brodovima – Steiner Srbija

Ona je jedna od najuspešnijih mendžera SPA biznisa. Uspela je da najveću svetsku SPA kompaniju dovede u Beograd, otvorivši prvu STEINER akademiju u jugoostočnoj Evropi, omogućivši da svima onima koji žele internacionalnu karijeru na nekom od najprestižnijih svetskih kruzera ( brodova ) odlazak i zapošljavanje učini što bržim i jeftinijim. Predstavljamo STEINER menadžera za Srbiju, Danu Šćepović.

Sta je zapravo STEINER, čime se bavi i posluje?

Steiner je skoro 100 godina stara companija, počeli smo kao porodičan biznis, Mr. Steiner nas je osnovao,  je postao lični frizer Kraljice Engleske, zatim smo se širili i postali broj jedan spa brend u svetu koji diktira standard u Spa indstriju. Danas imamo internacionalne trening akademije, vodimo ekskluzivne spa centre po svetu, imamo predstavništva u Londonu, Majamiju a sada i u Beogradu. Konstantno regrutujemo i treniramo studente i nastavljamo da agresivno dominiramo na tržištu.

Luksuzni kruzeri su medju top 5 najtraženijih zanimanja u Srbiji, šta bi ste savetovali buducim kandidatima?

Odličan izbor karijere, moj savet je usudite se, može vam zauvek promeniti život na bolje.T u smo da vas podržimo istreniramo, svako može da uspe ko reši da kaže ,,da,, mogućnosti.

Vi ste vlasnik prve STEINER akadamije na Balkanu, čime se tačno Vaša Akademija bavi?

Direktnom regrutacijom studenata, zatim treningom istih, i konačno slanjem na brod. Naši studenti iz Regije ne plaćaju trening ni agente za regrutaciju. U znak Srpskog Engleskog prijateljstva je sve besplatno ekskluzivno na našoj akademiji. Dakle ja sam lični ambassador kompanije Steiner i zajedno sa  mojim timom ćemo vas od prvog do poslednjeg momenta ispratiti.

7. Koji su uslovi i kakva je procedura zapošaljvanja u STEINER kompaniji?

Diploma u struci spa centara, pasoš, osnovni engleski. Dodjete na besplatan intervju u Beogradu, predstavite se, prodjete, zatim posle 2 nedelje trening idete na brod, direktno, nikada nije bilo lakše ni finansijki pristupačnije

Koje ciljeve pred sobom ima Vaša akedemija?

Akademija se širi svakoga dana, imamo za cilj da napravimo svetski trening centar companije Steiner. Kompanija je zainteresovana za studente iz ovih regija iz razloga sto isti pokazuju izuzetne kvalitete I lojalnost na poslu, tako da radimo na tome da podignemo akademiju na ekskluzivni nivo kao i rejting naših kandidata iz u svetu.

Da li će u narednom period doći do nekog većeg intervju za rad pri STEINER kompaniji?

Imaćemo intervju svakih mesec dana, na našem sajtu možete se informisati o datumima, svi su dobrodošli.

Za kraj, recite našim čitaocima kako da dosegnu na profesionalnom polju sve ono sto je vama poslo za rukom? 

Pratite svoje snove, imajte jasne ciljeve u svom životu, uvek od sebe očekujte više nego što bilo ko očekuje od vas, budite strogi prema sebi, disciplinovani, uporni, ne dajte da vas porazi lome već iz njih učite lekcije. Meni je 100 puta rečeno da neću uspeti ali ja sam od sebe očekivala samo najbolje svi su porazi bili prolazni jer je na kraju puta svetlo, to me vodi. Budite spremni da budete optuženi, teško se prašta uspeh. Najvažnije budite pozitivni, misli postaju reči a reči dela. Sve kreće od jedne pomisli. Kontrolišite svoj um, kreirajte budućnost kakvu zaslužujete, nedajte da vam um kontroliše društvo, mediji i okolina. Sve je moguće, verujte u sebe i ne odustajte. Sreća prati hrabre!